Wczoraj wymiana kół na letnie,a dziś wymiana uszkodzonego skraplacza i nowy osuszacz i klimka powinna dmuchać chłodnym zefirkiem!
Printable View
Wczoraj wymiana kół na letnie,a dziś wymiana uszkodzonego skraplacza i nowy osuszacz i klimka powinna dmuchać chłodnym zefirkiem!
Trochę dałem do pieca bowiem wypucowałem cały silnik naftą i szczoteczką do zębów :D będę się przymierzać teraz do malowania pokrywy zaworów i kolektora ssącego na czerwono z tymi chromowanymi barankami będzie pięknie
Ja dziś wymieniłem olej- Valvoline VR1 10W60, kolejny raz od Pabla-podziękowania. Przyjechał kolega Stopczyk26 i zamieniliśmy się lampami ;)
Teraz mam na D2S a on ma na H7 bixenon, bo czepiają się niebiescy o hidy. Mi nie robi różnicy, więc taka zamiana poszła.
Zdążyłem też zmienić jedną stronę na sportpacka ;) Jutro druga strona plus jakieś kosmetyczne sprawy.
Może zdążę też zamontować moduł od kolegi Emo
załozone klubowe rameczki i naklejone wkońcu włoskie flagi od omena:) efekt mnie powalił:D
ja chciałem przykleić napis Alfa Romeo na szybę ale wyszło tylko samo "A" bo reszta się sprzeciwiła :( i się wk....i zerwałem :D
wymiana linki ręcznego + filtry, w kolejce na przyszły tydzień - przeguby...:)
Wymienione:
- koła na letnie
- rozrzad + płyn chłodzący
- koła zebate wałków rozrządu
- przewód filtr powietrza / przepływka - turbo
- filtr powietrza + paliwa
- popychacze + dzwigienki
Odświeżyłem znaczek JTDm:
Załącznik 94102
Wczoraj, wymiana opon na letnie, odkurzenie wnętrza i mycie Alfki:o
No cóż ja moją wypucowałam (na zewnątrz i w środku), ale...popadał deszczyk i znów wygląda niespecjalnie, a dziś wyjeżdżając ze stacji benzynowej zauważyłam, że calutki bok od strony pasażera ma totalnie obsrany!!! kurde czy to na szczęście?? szybciutko wymyłam, bo moja Bella jest zbyt piękna żeby w takim stanie się na ulicach pokazywała