Pozdrawiam kierownika 156-stki zaparkowanej wczoraj na Starowiślnej w Krk ( byłem na lodach :D) i kierownika też czarnej i też 156 TSA**** (? chyba), spotkanego na Królewskiej przed chwilą. Tablica się urwała? :P
Printable View
Pozdrawiam kierownika 156-stki zaparkowanej wczoraj na Starowiślnej w Krk ( byłem na lodach :D) i kierownika też czarnej i też 156 TSA**** (? chyba), spotkanego na Królewskiej przed chwilą. Tablica się urwała? :P
I ja również pozdrawiam:) Tablica urwała się po starciu z małą sarną;/ Naszczęście mała.
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159:) prawdopodobnie SJ ...Gorzów/okol.Ośw. :) odmachane!!:))
Szczerze, po latach negatywnych doswiadczen w nieodpowiadaniu na mruganie i machanie, bardzo rzadko pozdrawiam Alfy, a bedac zupelnie szczerym to mialem (szczegolnie przy pomocy AR 75) i nadal mam momenty, kiedy pragne sprowadzic do parteru tych "niedouczonych", ktorzy wybrali AR bo salon dal wiekszy rabat niz na Citroena lub Hyundaia i mam wtedy wiekszy fun niz przy objechaniu VW :) Troche to chore, ale tak wlasnie mam...
ja pozdrawiam wczoraj widzianego kolege na ul. Ligockiej w 147 na ramkach łapki były (fajne światła z tyłu) i dziś jakieś 10 min temu niejakiego bociana na ul. Boya-Żeleńskiego w Kostuchnie stojącego na światłach (przyjechałeś pooglądać prawdziwo gruba ja ?? Pozdro :)
kursa mom coły tydziń na bożych darach :-)
prawdziwo gruba - ha ha ha ha - dobre sobie , chyba grubka ( tako mało ) :lol:
a jo wczoraj pozdrawioł koleżanka w 147 KCH ( ino na cb wołołem kolege i dopiero jak wyprzedzałem to zauważyłem że to jednak Pani była )
a dzisioj w DG 156 fl sw SD - światełka były
a ja pozdrawiam wyprzedzanego na A4 z Krakowa kierowce 145 łapka awaryjne i nic... chyba kolega nie zaczaił o co chodzi...
od ponad 2 miesiecy jeżdzę po Krakowie i jeszcze nikt mi nie dał sygnałka :/
Jak chce się sygnałków, to trzeba mieć ramki. Ja nie pozdrawiam innych Alf poza tymi oramkowanymi- chyba, że ktoś wcześniej pozdrowi.
Pozdro dla Pana w fajnej nowej Giuliettce - kolor ciekawy:) Widziany dziś w Radlinie ok. godz. 14 na wysokosci stacji palic Crab. Pomachane i odmachane.
Strażak:) czy to nie ciebie w 159 sedan widziałem w niedziele na zjezdzie z ronda McDonald'a? Pomachałem, ale z pewną doza niepewnosci...