Nie żebym coś miał do tuningkingz ale jak patrzę na cennik np. lamp do 147 czy 156 to jest mega "europejski" :) . Może warto puszukać konkurencyjnej oferty ?? Może gdzieś te JR11 znajdą się taniej :)
Printable View
Nie żebym coś miał do tuningkingz ale jak patrzę na cennik np. lamp do 147 czy 156 to jest mega "europejski" :) . Może warto puszukać konkurencyjnej oferty ?? Może gdzieś te JR11 znajdą się taniej :)
Myślicie że nie szukałem? Max co możesz dostac to 5% rabatu, albo musisz zapłacić za 6 felg a resztę odesla i zwrócą kasę. TuningKingz na starcie dał mi od tej ceny 10% rabatu czyli 300zl mniej, zapłacę tylko za te które wezmę i dadzą mi jeszcze sruby + pierścienie, więc nie ma tragedii ;)
no w poniedziałek pojadę do KRK po odbiór, będą przymiarki, to wrzucę foto ;) we wtorek, może w środę kupię gumy i bedzie fungować ;)
Alces tyle ,że te "ekstremalne" naciągi nie są do zapierniczania tylko do lansu na zlotach i na dzielnicy a delikatny naciąg tak jak u Ciapka 235 na 9,5 cala nikomu nie zaszkodzi . Tak samo jak alkohol -wszystko jest dla ludzi ale ludzi z głową . Stance jest nie od dziś i nie istniałby bez tego zjawiska. Gdzie na takiej glebie z taką oponą u nas ponaginasz szybko? :) Ja na swoich gumach wypatruje ślimaków na drodze a jak miałem w Gofrze na 8 calach opony 185 to byłem najbardziej respektującym prawo kierowcą :).
Jak by ktoś szukał to mam za 2tys całkowicie nowe Roldelki 06RZ 8x18 5x110 ET35 http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=164573&stc=1
Fajny wzorek tych rondli - nietuzinkowe :)
Alces 225/45 na 9.5j to kpina nie naciąg ;)
tak samo 215/45 na 8.5j.
ale tak jak pisze Nazar te srogie naciągi są tylko by ekscytować fanatyków i by zmieścić koło w nadkolu.
a tak nawaiasem, jeszcze nie słyszałem żeby komuś sie opona zsunęła bo za szybko w winkiel wlazł :)
a te rondle przypominają mi momo quantum
http://www.b-gdirect.com/user/produc...ge/Quantum.gif
Ebol zsunąć się nie zsuneła ale czasem zdarza się, że przy sporym naciągu opone rozerwie na boku ale do takich ekstremalnych wypadków trzeba mieć albo szybki wóz albo driftowóz a do jednego i drugiego Alfa nie należy :) . Nie neguje opinii Alcesa żeby było jasne w sprawie poprawności i 100%bezpieczeństwa ale nie przekreślam modzenia w granicy zdrowego rozsądku bo jak widze naciąg gdzie już widać bęben felgi to sam się pukam w czoło :)