Made in Gruszewnia pod Częstochową :D
Printable View
Auto przysyzkowane na majówkę. Mycie, odkurzanie, czyszczenie i pielęgnacja skór oraz wpasowanie jednej spinki od plastiku którego zapomnieli w serwisie dobrze przypiąć. Zalany letni płyn do spryskiwaczy. Fartem tak wyszykowane auto przestało ulewę w garażu. :)
Wymienione obuwie na letnie, para nówki sztuki nie śmigane :) Odkurzanie, czyszczenie oraz mycie szyb od wewnątrz.
nówki sztuki nie śmigane letnie gumy
nówki sztuki nie śmigane felgi
umyta i na woskowanaZałącznik 94315
Dzisiaj drapałam te wstrętne naklejki z poprzednimi numerami rejestracyjnymi,aż dwie do usunięcia, ale w końcu się udało (klęłam na czym świat stoi...)-numerki się zgadzają i gitara
Ja: dziś najpierw umyte a póżniej założone nowe butki letnie na Alfuni :)
Jutro zimowe butki myjemy i odstawiamy na zimę :)
[QUOTE=bocian;1172335]a takie tam , w sumie pierdoła :cool:
Załącznik 94149Załącznik 94150
Patent znany mi z Belli KwachuGSE....efekt bardzo podobny. Ciekawe czy będzie się ktoś czepiał co do proporcji poszczególnych barw;p
Wymieniony trójnik spryskiwaczy (zawór zwrotny) i dwie dysze :D Teraz sikają pięknie :D
ORAZ :D
Zrobione podświetlenie nóg(w kolorze nadwozia) w biznes class i economy class :D
Dodałem tez trochę ledów do bagażnika i od razu poprawiła się widoczność w środku :P
Dzisiaj Alfinę czeka niezła traska do zrobienia Ropczyce-Grudziądz-Ropczyce więc porządnie ją w końcu przegonię i kolejne ~1000km wpadnie na zegary:D