Siema maciej. Ja również wyjechałem w dniu zlotu i równiez z przygodami min: zagrałem w słowackim filmie w reżyserii policji słowackiej gaża 400 euro:) hehe na szczęscie udało sie potargowac troche. Pozdrwiam
Printable View
normalnie jakąś łapankę zrobili na AR :)
nas załapali na takim zadupiu - 3 domy na krzyż i teren zabudowany.
85km/h 50 euro:(
Czy ktoś ze zlotu nie zapłacił mandatu???
no właśnie teraz mam pytanie czy na słowacji są fotoradary ? policji spotkalemn w sumie 3 patrole z czego jeden wyprzedził mnie na sygnale (juz mialem pelno w spodniach ze mnie wychaczą :P ) ale po drodze widzialem tylko takie jakby radary nie robiace zdjec a wyświetlające prędkość ....
sue zastanawiam bo ostro gnałem żeby przejechac dystans 900km przed zachodem słońca :D
a ze ani policji ani radarow nie bylo to pozwoliłem Boxerkowi poszaleć :D :D
zastanawialo mnie tylko ze w miescie kazdy jechał IDEALNIE (!!!) 60km/h !!!!! nawet maszyny 300-400 konne....
wlasnie obrabiam zdjecia potem wrzuce te ciekawsze ;)
Ja też mijałem 3 patrole. Na Słowacji z reguły Policja stoi w terenie zabudowanym to też dlatego wszyscy zwalniają do 60km/h. Przez całą Słowację jechałem za octavia 60km/h w mieście i 120-140km/h poza, oczywiście bez mandatów ;). Wybiorę co ciekawsze fotki i wrzucę. Mam nadzieję, że pensjonat nie był najgorszy.
Pozdrawiam
Mnie też złapali jak wracaliśmy do Polski, jakieś miasteczko przed Bańską. Słowak mówi coś o autostradzie, myślałem że pyta czy kierujemy się na autostradę. Mówie, że nie. A jemu chodziło czy wydaje mi się że jestem na autostradzie bo jadę 100. Ale w końcu udało się nie płacić.
>M@T
Pensjonat w sam raz. Jeszcze raz dzięki za rezerwacje :)
Dzieki wszystkim za super impreze i klimat.
ja dojechalem bez mandatu (chyba, ze przyjedzie poczta) - ale za to z przygodami.
10 (dziesiec!!!!) kilometrow od domu stracilem sprzeglo - a konkretniej cisnienie w ukladzie. Auto trafilo wprost do naszego nadwornego serwisu.
My również cali i zdrowi dojechaliśmy do Bielska . Podróż była szybka 3.45 minut z Komarom do Bielska . Na autostradzie V-ka poszalała i zarobiła 1 fotkę . Orientuje się ktoś może czy takie fotki dochodzą z zagranicy ?:D
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i do zobaczenia za rok !
Monika to i tak dobrze ze 50 euro bo nam chiala dowalic 200 bo niby jechalismy 80 na godzine i wedlug ich taryfikatora to juz sie na 200 euro kwalifikuje ale wkoncu ja i Patryk zaplacilismy po 75.