hehe nick to nick , wymyślony na potrzeby internetu :P
Printable View
Da się kupić tanio i dobrze . Wiem ,że nie temat ale wczoraj kumpel kupił w komisie 159 1,9 150km SW za 16,700 i przetrzepalismy ją w wzdłuż i w szerz. Nie dosc ze oprocz przedniego blotnika nic nie malowane to porobione mankamenty typu klapy,DPF . Silnik zegarek, zawias git ,skory grzane nie wytarte,full wypas z navi. Szukał i tych ramkowych ale w niektorych przypadkach stan pozostawiał wiele do zyczenia a ceny dużo większe. Sam sie zdziwilem bo za taką kasę to polifta 156 sie kupi w dobrym stanie. Także da się kupic dobrze i tanio i to od handlarza :-)
indeed
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-3...tml#9409bab6f6
Czy ktoś oglądał? 3.2 i ta cena...kurna no coś musi być nie tak przy bliższych ogledzinach.
kit że gaz ale wlew nie wygląda imponująco :D chyba bym kombinował z uchylną tablicą jeśli nie ma możliwości ukrytego
Jest możliwość ukrytego :-)
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Witam a co sądzicie koledzy o tej 1,9 jtd z kutna za 14900 (zarejestrowana w kraju) nie mogę wstawić linka (za mało postów)szukam czegoś dla mojej żony...
- - - Updated - - -
kolor wiśnia
Tez na nią zwróciłem uwagę. No moze byc to okazja. Ze zdjeć i opisu zapowiada sie dobrze. ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
3voq z forum sprzedaje gt któremu warto dać szanse.
Ponieważ na dniach będą sprzedawał Lupo mojej żony, to zaczynam się rozglądać za nowym autem dla niej. Na razie w grę wchodzą tylko 3 drzwiowe benzyny z możliwością montażu LPG. Z modeli:
GT 1,8
407 coupé 2,2
A Clasa po 2005 r
Mini
Astra
Wiem że sporą rozbieżność w modelach, ale te autka podobają się żonie i tego będziemy się trzymać. Więc gdyby ktoś chciał się pozbyć fajnej GT spełniającej nasze kryteria to proszę o info, a przemyślany propozycję.