Ludzie nie mają serca... Aż krew momentami zalewa serducho, tak samo jak pewną 156 która jest u mnie na wsb i ma 100 naklejek, dodatkó z tesco itp ;/
Dobrze, że nasze takie nie są :D
Printable View
Ktoś z forumowiczów ma 164 DW...KE? Przed chwilą widziałem takową na gorlickiej (Psie Pole) wcześniej na parkingu na gorlickiej, kolor ciemnozielony, stan igła, jeszcze nie widziałem tak zachowanej 164, coś pięknego.
Faktycznie, przejechałem koło niej dzisiaj i widać, zarówno pęczek mandatów za wyczieraczką i brak narodowych tablic. Szkoda auta. Naprawdę szkoda.
PS. Swoją drogą, auto stoi w newralgicznym miejscu vis a vis UM, stoi jak mówicie od bardzo dawna, zbiera mandaty, ale... nie zostało odholowane przez Strażników Teksasu :) a ile razy widzę w innych częściach Centrum jak laweta odjeżdża w kierunku zachodzącego słońca, a jakiś biedny kierowca dosłownie biegnie za nią i krzyczy, żeby mu auto zdjąć... Czyli można auto postawić i nikt go nie tknie przez miesiące, a można też postawić na kwadrans i potem szukać go po parkingach.... ech... :cool:
wczoraj w rynku ok. 20:
- bordowa 146, DW 717...
- srebrna 156, DW ... LK
- Rain z piechtobuta :D