spoko, dzieki za info:p moze wieczorem podjade i lukne co i jak idzie...
Printable View
spoko, dzieki za info:p moze wieczorem podjade i lukne co i jak idzie...
Siema!:D
Temat z poprzedniego roku, ale lepiej późno niż wcale:)
No wiec jak to jest... Spotkanko ^^?
roosho kupuj ja i odemnie silnik i masz bryke jak ta lala :) http://moto.allegro.pl/alfa-155-bez-...934520849.html
---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:12 ----------
a witamy nowego
Troche mi daleko się po nią do krakowa kulać... a ile chcesz za silnik?
tamat ciągle aktualny :) obecnie czekamy na Nero i Alfapiera i zrobimy jakieś spotkanko obserwuj ten temat
Na początek pytanie...
Ktoś dysponuje warkoczykiem pod komputer i ogólnie spec jakiś zechciałby zajrzeć do mojej truskaweczki:> ? Martwie sie ostatnio o jej stan, zima idzie. Całe lato pędziłem bez nadkoli (nadal nie zebrałem sie za to), sporo uderzeń pod chłodnice, obecnie trą klocki, zakupiłem Bosha ale okazało sie, że wcześniej ktoś wymienił klocki nie zwracając uwagi na tarcze i potrzebne są nowe. Poszukuje osoby która wie "GDZIE CO I JAK";] Gdzie części, gdzie najtaniej (bądź za przysłowiową flaszeczke:P) ktoś z przyjemnością podepnie ją pod komputer, oraz gdzie najlepiej zbieżność i inne sprawy. Czekam na posty!
rooshyo daleko do krakowa? przeciez to w lewo za jeglownikiem jakies pol godzinki ;)
z no buda jest za 600 silnik 850 ( bez nowego sprzegla ) robota we wlasnym zakresie ( flaszka pare browarow ) i bryczka zapie.....la jezeli ona jest taka super bez rdzy ( a na zdjeciu ladnie wyglada ) to za ta kase warto ( podroz ile wyniesie biezesz lawete placisz 250 za dobe + paliwo ( 10 na 100 ) i lecisz )
alfinka ładna, na wstepnie ładne alu i lampy zmienic bop te sa jakby oklejone folią z allegro a za to dowodzik leci..., piotrka silniczek super chodził, byłem w serwisie, tyroche sie o twojej dowiedziałem, korkuc nawet na złomie jej nie chcuiał, heheh, taki mały joke, a u mnie skrzynia juzx wrzucona:p jutro dojdfzie olej i reszte gratów beda konczyc:p