Hehe - termin taki bo będę akurat w Szczecinie a jest on nie za bliski i nie za daleki żeby się zdecydować i zaplanować.
Printable View
Hehe - termin taki bo będę akurat w Szczecinie a jest on nie za bliski i nie za daleki żeby się zdecydować i zaplanować.
11 września może moja bella będzie już jeździła, więc być może się również pojawię.
Chyba paralotnią! Pamiętaj, że jaki kraj, takie zamachy terrorystyczne...
EDIT: Do tdi86 - właśnie wróciłem z polerki tą pastą 3M... Powiem Ci jedno - złachałem się jak pies! Zacząłem o 16, skończyłem 15 minut temu. Ale nie jestem jakoś mega-zadowolony z efektu - trochę widać tłuste plamy, chociaż hologramy rzeczywiście zniknęły i auto nabrało głębszego koloru. Do polerowania potrzebna jest jednak jakaś ręczna polerka...
Franek zobaczysz moją jak się spotkamy.Już nigdy nie wezmę się za polerkę bo można więcej szkód narobić niż pożytku.A poza tym efekt po pastach typu G3 i innym ich pochodnych utrzymuje się do kilku myć a po tym zabiegu przeprowadzonym u mnie utrzymuje się nawet 3 miesiące.Autodetailing robiłem u kolegi blondasa w Koszalinie.Efekt mnie powalił mnie na kolana tym bardziej że to czerwony kolor.Tu jest strona czym on się zajmuje.
http://baccara-garage.pl/
Na 11 to i ja też się piszę, co do polerek to robiłem sam pastą 3m i maszyną nie z gónej półki i efekt był powlający. :)
No to może jakąś listę chętnych zrobimy?
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
2. dafi1985 (pod warunkiem, że moja bella stanie na nogi:) )
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
2. dafi1985 (pod warunkiem, że moja bella stanie na nogi )
3. turbodreamer
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
2. dafi1985 (pod warunkiem, że moja bella stanie na nogi )
3. turbodreamer
4. Stabipl