Wszyscy mają, mam i ja i są EXTRA !!
Dzięki za zaangażowanie wszystkim.
Printable View
Wszyscy mają, mam i ja i są EXTRA !!
Dzięki za zaangażowanie wszystkim.
Do mnie przesyłka dotarła juz w środę ale zapaszek powiesiłem dopiero dziś (F) jest bardzo fajny. Nie drażni oczów, duży plus za wygląd. Podziękowania dla wszystkich zaangażowanych i8 już wiem że jak będzie następna tura to się zapisuje na kolejną partie i będę rozdawał znajomym.
a jest szansa na koleją turę?? jeśli tak, to w jakim terminie..??
Witam, zapachy dostałem w środę ale dzisiaj dopiero powiesiłem, opłacało się czekać dzięki wielkie dla organizatorów akcji. Zapisuję się na następną turę. Pozdrawiam
Powieszone i pachnie cytryną, mam nadzieję, że zapach będzie utrzymywać się długo. Proponuję następnym razem gumkę do zawieszenia w kolorze czarnym.
do mnie tez doszły w zeszłym tygodniu.
dzięki bardzo ;)
DO mnie też dotarły i od razu pytam czy będzie 2 tura bo już mi tylko 1 został.
RUSZYŁA KOLEJNA TURA ZAPISÓW
Zasady zamawiania takie same, skrócił się tylko czas oczekiwania na wpłatę z 10-ciu do 5-ciu dni roboczych, również koszty wysyłki uległy zmianie więc prześledźcie to uważnie w nowym cenniku. Lista rezerwowa z poprzednich zapisów nie obowiązuje, zapisy prowadzimy do zebrania 530szt. z racji tego że w poprzedniej turze dostaliśmy 30szt. więcej, rozprowadzimy je w tej turze. Zapisy prowadzi Jagiel.
Wszelkie komentarze tylko w tym temacie
ZAPISY - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Zawieszek parę bym wziął. Ale co mnie zastanawia - mam pytanie odnośnie parasolki. Czy da się takową zrobić w innym kolorze (i parasola i logo forum)?
Mam pytanie o te zapachy samochodowe. Jak wygląda ich jakość trwałe są??