- osobny wątek Panie moderator, proszę.
- poniewaz namówiłem autora do założenia wątku, a tu teraz mały mix.
- i temat sie rozwadnia, a to ważna sprawa dla naszego kolegi.
Printable View
- osobny wątek Panie moderator, proszę.
- poniewaz namówiłem autora do założenia wątku, a tu teraz mały mix.
- i temat sie rozwadnia, a to ważna sprawa dla naszego kolegi.
Wyskoczę też z zapytaniem czy spostrzeżenia odnośnie alfadiag=>selespeed zrzuty, wiadomości itp. to otwierać nowy wątek czy w tym.
Dzięki bubu321 będę jutro badał centralkę CFC 208F po raz pierwszy a nie mam doświadczenia. Łączność za to mam. Oczywiście będę ostrożny. Sterowanie skrzyni nie akceptuje biegu 3,4,5.
Nie wiem czy będą jacyś zinteresowani userzy tym tematem.
- raczej w tym , bo jak widzisz odpowiedzi nie ma za dużo.
- kolega z ECU model Me2.1 porobił zrzuty ale jak do tej pory nikt mu nie odpowiedział, kto ma taki sam model.
- ja moge pomóc technologicznie ale jak trzeba podać parametry z modelu , to już nic nie poradzę.
- z tego co wiem, selespeed jest dość popularny i jeszcze bardzo słabo opisany z tego powodu że do tej pory nie było programu diagnostycznego dla niego.
- obecnie nawet jestem w kontakcie z kolega , który ma selespeeda i walczy z zerowaniem parametrów.
- jak do tej pory ustawił sprzęgło i trochę się juz orientuje w temacie.
Nie ma ktoś może Loadera do AlfaDiag'a bez tego dodatki:
Win32:Trojan-gen / Wirus/robak / 091022-0, 2009-10-22
Straszysz.. Nie miałem tego bonusa, u mnie na przykład było czysto.
- bo to zalezy od nadgorliwości programu antywirusowego.
- loader korzysta z funkcji , które nagminnie są wykorzystywane przez trojany, wirusy i keeloggery.
- ja korzystałem z trybu awaryjnego systemu.
Tylko, że co wchodzę do katalogu z AD to mi Avast! marudzi zamiast zająć się czymś pożytecznym:)
- to przechodzisz w tryb awaryjny i instalujesz.
- po instalacji wyrzucasz alfadiag-loadera.
w menadżerze zadań można wyrzucić procesy avasta i zainstalować w spokoju, ale byłem ciekaw czy jest jakiś loader bezproblemowy:) Chyba trzeba by zmienić antywirusa:)