zimóweczki :D
Printable View
zimóweczki :D
Wstawiłem do garażu by rozmarzła ;)
- - - Updated - - -
Zrobiłeś interes nie ma co ;) i to w dodatku po znajomości ;)
http://allegro.pl/wahacz-wahacze-lac...908256458.html
ja ze swoimi mam pewność a o różnych z allegro tyle co sie naczytalem to wolelem nie ryzykować, mnie wyszło drożej ale myśle ze pewniej
Napracowałem się wczoraj żeby dostać się do autka i go odpalić, stała pod chmurka dwa dni i padał na nią biedną deszcz i śnieg na przemian i wszystko pięknie zamarzło tworząc na całości warstwę 2 cm lodu. Opalarka i skrobaczka były konieczne choć przez chwilę myślałem że nawet łopatą tego lodu nie zdrapię. jak już wieksze fragmenty lodu udało się usunąć to do garażu i suszenie. Mam nadzieje że zima więcej takich psikusów nie zrobi.
ja jestem dalej zalodzialy i czekam na odwilz.Odlodzilem tylko przednia szybe i boczne przednie oraz drzwi zeby wejsc do srodka.Tak to mam warstwe ochronna niemal na calym aucie.Musze jeszcze odlodzic wlew paliwa bo sie nie zatankuje
- - - Updated - - -
najbardziej mi sie chcialo smiac jak wczoraj widzialem goscia ktory dach skrobal skrobaczka.Myslalem ze go opi...dole bo jak tak mozna ale skrobal jakies chyba polo wiec stwierdzilem ze co mnie to :D,a jechal ten lodzik na dachu hahahaha
może nie dzisiaj ale w przeciągu paru ostatnich dni. Zawieszenie z przodu... poszedłem troche eksperymentalnie.. Amortyzatory Magnum Technology (jedni mówią że to druga linia KYBy inni że całkiem inna bajka.. gdzie leży prawda?) no nic to.. dwa lata gwarancji bez limitu kilometrów. Spreżyny KYB, Wahacze górne Delphi. Łączniki stabilizatota polskiej firmy JGR i tulejki stabilizatora. Kolejna sprawa rozrząd... pasek - Continental, pompa wody, napinacz i rolka Ruville + czujnik połozenia wałka rozrządu. i na koniec uszczelniacz wału korbowego.
Ja dzisiaj obkułem swoją belle z 5cm lodu :D i ją odmroziłem prawie całą ładnie
a chorowałem to i jej sie oberwało bo stała 4 dni pod chmurką biedna :(
Ale w nagrodę z tych nudów zrobiłem jej AUX'a do ICS zamiast kasety
i gra bardzo pięknie bez strat na jakości tak jak w transmiterach
Jestem bardzo zadowolony! :D