Niestety kowal ma rację. Ale np kierownica wykonana jest poprawnie. Podoba mi się. Gdyby reszta elementów była tak samo zrobiona było by super.
Printable View
Niestety kowal ma rację. Ale np kierownica wykonana jest poprawnie. Podoba mi się. Gdyby reszta elementów była tak samo zrobiona było by super.
Wygląda trochę jak rysunek drewna. Zgadzam się z przedmówcami.
niestety wadą hydrografiki jest możliwość przesunięcia się wzoru :) Jeśli brać to jako rysunek drewna - można wybaczyć niejednorodność wzoru ;)
dostałem odpowiedź na maila odnośnie wyceny - 300 zł za wszystkie srebrne dekory, elementy pokryte później klarem. Oferta atrakcyjna - konkurencja wyceniła mi to dwa razy drożej ;)
Jak dla mnie zasadniczym minusem hydrografiki jest to o czym napisali już koledzy - wzór "pływa" przez co wygląda słabo. Na kierownicy też widać przy lewym joysticku.
Mnie by takie detale drażniły.
Owszem - w sumie jednym ze sposobów by tego uniknąć jest wybór wzoru który w takich sytuacjach najmniej będzie się rzucał w oczy ;) W każdym razie wielu też oklejało folią i mimo jednolitości wzoru wykończenie szczegółów też często odbiega od oczekiwań... Ja wcześniej miałem nałożoną hydrografikę w w 156 FL i bardzo mi się to podobało - raczej zostanę właśnie przy tym ;)
Hydrografika -tak, ale nie wzór szczotkowane alu.
Profesjonalista powinien położyć wzór równo niezależnie jaki by on był.
Panowie demontował z Was ktoś może listwy w drzwiach w Brerze? Przód i tył? Chciałbym je okleic ale nie wiem czy są na zatrzaskach czy mocowane od wewnątrz boczków.
Są na zatrzaskach, ale dość trudno je usunąć, bez ścinania zatrzasku (może się oberwać).Podważ delikatnie około 1cm od końców.
Wysłane z Nokii 3310