Łukasz, nie możesz się obrazić:P widzisz, jakie nieprofesjonalne fotki mamy ze spotu śledziowo-opłatkowego;) A tak serio mówiąc, wielka szkoda, że nie mogłeś przybyć:)
Printable View
Ja wstępnie pisze się na czwartek, no chyba że wybuchnie jakiś kataklizm w robocie :P
Jeśli chodzi o spot, to oczywiście odbędzie się, jak będziecie chcieli:) Myślę, że czas powoli zacząć dyskusję na ten temat, aby do czwartku wszystko było jasne:):)
Widzę, że Łukasz jest chętny:) jeżeli o mnie chodzi, to nigdzie nie wyjeżdżam i też mogę przyjechać:):) czekam na kolejne opinie...
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Fajnie, na Ciebie też można zawsze liczyć:D u mnie jest podobnie z robotą, ale liczę, że może dadzą sobie spokój...
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ----------
Jest jeszcze jedna WAŻNA kwestia:) czy jesteście chętni na spot z Alfami czy na spot z drinkiem:P;)
Jola wyprzedziłaś moją propozycję na noworoczne spotkanie :P
Myślałem żeby w tym tygodniu normalnie się spotkać i obgadać w szerszym gronie temat noworocznego spotkania w jakiejś knajpce, nie daleko Ken Center na przykład jest włoska restauracja :)
Pomysł jest OK, włoska knajpka spoko:) ja nawet myślałam, że gdyby ludzie chcieli zrobić taki spot teraz przed Sylwkiem, to też można się sklikać i ustalić miejsce:) Można też zorganizować taki spocik już w Nowym Roku. Wszystko zależy od WAS! Obawiam się, że na spot w najbliższy czwartek nie będzie zbyt wielu chętnych..., ale czekam na deklaracje...:):):)