-
aaa tam zawiecha nowa to można śmigać,
a przecież do tego została stworzona :)
ba, nawet moja Babcia jak usłyszała Alfa Romeo to od razu skojarzyła z prawdziwym samochodem sportowym.
pozdrowienia dla wszystkich którzy sprawiają że te auta mogą nadal czuć się jak sportowe!
-
Tylko, ze u mnie takie dobicie objawia sie rowniez znacznym bolem zebow, karku i zadka ;)
Wole sportowac po mniej wyboistych trasach ;)
-
W niedziele koło 22, i dziś koło 18, widziana czarna 159 w podobnym miejscu na Krzekowie, dwa razy pomrugano i pomachano, ktoś z forum? ;)
-
srebrna 156 przed 17 koło REALA na ku słońcu
-
Między godziną 14 a 15 widziana srebrna 159 w Koszalinie na Piłsudskiego k.jednostki straży granicznej. Na krajowej 6 widziana 159 na SZY i bordowa 166 na ZBI (w okolicach zajazdu Hubertus) :)
-
Czyja ciemna 156 w sedanie dzisiaj na Malczewskiego w Sz-cinie ok. 16.30?;)
-
Witam, dziś ktoś mi wsadził za szybę wizytówkę, alfaholicy. Powiem szczerze że micha mi się uśmiechnęła. Bardzo fajny gest. No panowie po tych wakacjach moja bella będzie w końcu jakoś wyglądać. Malowanie, patent na światła tylne jeśli będzie jakoś to wyglądać itp. Będzie się wyróżniać mam nadzieje :) Pozdro dla wszytskich
-
OOO to widać ktos wziął się do roboty z tymi wizytówkami. Oby to dało jakiś rezultat :)
Ja ostatnio wyprzedzałem na poznańskiej 156 na ZSt SW i chyba miała podkładki klubowe . Pozdrawiam
-
Fajnie by było się spotkać większą ekipą i powymieniać zdania między sobą. Ja teraz się męczę z przednim zawieszeniem niby wszystko nowe ale dalej coś słyszę, jak zrobię to i jeden próg zacznę w końcu robić jej wygląd. Nawet proponował bym wypad do pubu żeby pogadać trochę o naszych alfach. Bo żona już nie chce słuchać o niej :) A po piwku mogę gadać i gadać :)
-
z tym pubem to nawet dobry pomysł :)