Sory :D wczesne rano, pod słońce, itd...
Printable View
Sory :D wczesne rano, pod słońce, itd...
ech...szkoda, że ja częściej nie mogę pozdrawiać mrugnięciem :)
ale - pozdrawiam osobę, która włożyła za wycieraczkę mojej Belli wizytówkę forum alfaholików :)
Lubin - parking tesco :)
Pozdrawiam kolegę, którego bordowa 156 Selespeed stoi w Irbisie na Paprotnej. Wczoraj odebrałem stamtąd swoją Julkę. :)
we wroclawiu na zmigrodzkiej mijalem czerwona 145:) pozdrawiam kierownika:)
pozdrowienia dla Kierownika/Kierownicy zielonej 156 (oramkowanej) stojącej na parkingu w podwórzu między Łowiecką a Flisacka obok ZEC :) ładnie utrzymany lakier
dziś po pracy pogadałem chwilkę z kierownikiem białej/nie białej GT z rej. DOL ;) miło było, pozdrawiam
11:40 -> okolice Niskich Łąk - czerwona Giulietta i zorientowany kierowca - była rąsia :)
11:45 -> Opolska - czerwona 155 DOA... - również łapki były :)
Pozdrawiam,
Wojtek
14 z hakiem --> Widawa biała 159 WD...
--> A8 Srebrna 159 DW mignąłem awaryjkami jak minąłem
ok 14:30 --> Wiejska czarna 147 DW
pozdrowionka
pozdrowionka dla czarnej AR 166 przed FL na tablicach DL na trasie Lubin Legnica około 12:50, mrugnąłem światełkami, być może za późno.
Widziana srebrna 145 na forumowych ramkach z tablicami DJA między 15 a 16 w szklarskiej przyAlpine Coaster.
Dziś przy Traugutta widziana 156 sedan (chyba Blue Cosmo) z ramkami -> DSW :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 DB .... Na ulicy Kościuszki ( Obok szpitala ) W Głogowie wczoraj około 14h :) Machnąłem łapka - była odpowiedź :)
Pozdrowienia dla Kierowcy granatowej 156 o nr rej DW , którego widziałem na trasie Złotoryja - Lwówek Śląski przed 10,00 rano... mimo machanka oraz mruganka, kierowca przestraszony jeszcze dodał gazu.... i goniłem bidaka aż do Lwówka...
Było mu trąbić :D
przynajmniej był sponsor :)
nie no wiecie... kierowca jakby z innej parafii całkowicie, może nie zdawał sobie sprawy o co wogóle chodzi. Jakoś zero ekscytacji z jego strony podczas jazdy... może przez tą pogodę dzisiejszą... (jeszcze 10 minut i po pracy:)
dziś na wyjeździe z Lubania w stronę Gryfowa Śl. widziana srebrna 156-po wyprzedzeniu mrugnąłem awaryjnymi... bez odzewu-mimo to jeszcze raz pzdr. :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 DOA mknącej A4 w stronę Zgorzelca/Olszyny ok 13:30.
Wczoraj na 30 między Lubaniem a Gryfowem migałem po 13 srebrnej 156 DLB zero odzewu i czerwonej 145? (dokładnie się nie przyjrzałem) tutaj była podniesiona łapka. Pozdrowionka
Kolega alfaromano namierzony dziś w Ząbk. przez mojego młodszego brata ;)
"... kojarzysz Alfę 147 przed liftem na klubowych ramkach ? "
"... a numery znasz ? "
" TST 16650 czy jakoś tak... w Rynku stała"
:)
Wczoraj (sobota) widziana bordowa 166 DW 3**** koło Factory we Wroc.
Potwierdzam, stała na Rynku przez całą noc :)
Pozdrowienia dla kierownika 159 kombi.. dzisiaj ok 16 wyprzedziłem Cię na oleśnickiej obwodnicy.. ode mnie awaryjki.. i było odmrugnięte ;)
Pozdro dla wszystkich widzianych wczoraj tj 8.01 Belli od węzła A4 Strzelce Op. do Zieleńca(Duszniki Zdrój) a było ich chyba z 12 :) Niestety nie dawałem znać bo kierowałem akurat VW T4...:P
Pozdro
Pozdrowienia dla Kolegi z AlfaClubu w ciemnozielonej 145 DOA21194 :)
Była rąsia :)
Pozdro dla kolegi z szarej (srebrnej?) GT. Była rąsia na grabiszyńskiej, w okolicach godz. 21. Ramki odnotowane, numerów nie zarejestrowałem ;)
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 146 na ul.Prusa, a ul.Daszyńskiego ,czesto tam stoi:)
Pozdro dla kolegi ze srebrnej 156SW na rejestracjach DB. Jechaliśmy razem od Grabiszyńskiej, rozstaliśmy się na AK
Chodzi Ci o Jujka, czy Jurka :P?
Pozdro dla kolegi z ciemnozielonej 156 na DKL w Ludwikowicach Klodzkich
dziś około 9 na AOW - 147ka bodajże FL - ja awaryjne, ona długimi... pozdrawiam!!!
Pozdrowienia dla czarnej 156 DW z "ogromną" lotką na klapie nie miałem jak mignąć światłami jak cię wyprzedzałem bo zasłaniał jakiś bus oraz czarnej? 146 bodajże DW w Mokronosie przed wjazdem na rondo i dla czerwonej 147 DWR z lekko wgniecioną klapą na bielanach ok 14:30
Nasza 159 widziała dzisiaj Dantego :D
Okoliczności na zdjęciu* :haha:
Gdyby GTV spadła z podnosnika to moglibyśmy mieć wspólnie zupełnie nowy model :lol:
*U nas to tylko wymiana żarników w ksenonach ;)
Super fotka :)
Pozdrawiam właściciela czarnej 145, którą mijałem w śnie dziś około 4 rano. :D Była ręka i długie z obu stron. :D