No niestety wieksze zloty w Limerick to raczej ciezko uswiadczyc :/
Printable View
No niestety wieksze zloty w Limerick to raczej ciezko uswiadczyc :/
Jony nie wymiekaj ;) bez nas 100 nie bedzie :P Pablo jedziesz? Czester wez Roberta ;)
Ja tu johna rozumiem kawal drogi i liczba ludzi zalerzy od pogody ale jak jest ochota to wpadajcie ;)
- - - Updated - - -
to tak dla zachety wrzucam kilka foci ze stycznia przypominajac ze padalo co chwila :P i to tylko kilka foci ;)
Załącznik 84275Załącznik 84276Załącznik 84277Załącznik 84278Załącznik 84279
kto gt przyjechal ? :P replika z koniem na masce? ;)
a nie pamietam nawet kto tym gt przyjechal ale bylo na co popatrzec pod maska :P
No to nie wiem zastanwiajcie sie powolutku i dajcie znac tak zebym wiedzial kto jedzie kto nie i sie zbierzemy ;)
No to ja się wykruszam raczej.
ehh panowie dalej ???
co sie stalo Jony???
Ja mam na tyle blisko, że jeśli ktokolwiek się tam pofatyguje, to będę i ja na 99%.
Cool_Kid to co widzimy sie przy finegansie?? dane podalem wczesniej?? to kto jeszcze zainteresowany??
Ja tez odpadam choc mam niedaleko :) nie lubie Limericku jednodniowy pobyt tam co srode z przymusu mi tam wystarczy :D
Wiesz to jest obrzeze limerick do centrum nawet nie dojezdza sie :P
No nie wiem jak chcecie ja na 99% bede tam bo fajnie czasem sie rozerwac :P
Ja jade na 100 % ;) wlasnie czyszcze silniczek ;) :P wczoraj bawilem sie troszke z polerka bo jak lunelo to niestety ale nasza kochana irlandia potrafi robic na zlosc :P ale jak ktos bedzie mial chetke niech wpada ;)
no ja na 100 % odpadam :/ duzo nauki mam :/ juz sama koncowka....
Ja raczej będę
Pytanie do Pablo ;) pamietam ze malowales wczesniej alufelgi... czego używałeś do tego? jaka jest żywotność takiej farby? bylbyś w stanie wykonać coś takiego dla innej osoby?;)
dzisiaj bede malował kapsel od lewarka zmiany biegów :D jade po farbe do halfordsa ;)
Fele byly wyszlifowane, wypelnione, 3xpodklad, szlfowanie, wyrownanie nitrowka, lekki szlif poprawkowy, 5 warst lakieru wodnego (moja wlasna mieszanka kolorow) i na koniec 5 warst bezbarwnego.
Dwa ostatnie etapy wykonane przez lakiernika.
Jesli chodzi o wykonanie czegos podobnego dla kogos to za bardzo sie nie pisze - za duzo czasu trzeba spedzic - ja w sumie spedzilem przy tym okolo 60 godzin
No to ja juz po Cars & Coffee ;) Fajniutko bylo no i milo poznac Cool_Kid'a ;) pod sam koniec z 80 auteczek sie zjechalo prawie caly parking zaslonili :) a ja zapraszam ze swojej strony na nastepny Cars & Coffee "3 marzec 2013", jak zarowno na Tipperary Vintage & Custom Rally Charity Event dokladne dane nizej.
Tipperary Vintage & Custom Rally Charity Event in aid of South Tipp Hospice & other charities
Easer Sunday March 31st 2013
A great family day out
Tipperary Racecourse N24 Limerick Junction
Modified car show and shine competition ;)
Jesli wiecej info chcecie klikajcie ;)
masz jakies fotki?;)
Ja nie ale jak kumple wstawia na g+ to napewno wrzuce kilka tutaj ;)
Ok to tak kilka foci ze zlotu kumpel robil fonem bo nie wziol aparatu no ale lapajta ;)
Załącznik 85030Załącznik 85031Załącznik 85032Załącznik 85033Załącznik 85034Załącznik 85035Załącznik 85036Załącznik 85037Załącznik 85038
i moja alfencja tez sie zalapala :P kolo kumpla samochodu a ciekawe czy ktos zganie co to ;P
Zgadza sie Toyota land cruiser po lekkiej modyfikacji :P
A teraz bedzie wzucal w nia silnik nowy od supry
A tutaj ze stycznia krotki filmik z Cars&Coffee
http://www.youtube.com/watch?v=PcY8W...ature=youtu.be
Zgadza sie a co wybierasz sie??
kurde...3 marca lece do Pl :( bede chyba sprzedawal belle.... bo nie wiem czy oplaca mi sie nia wracac do PL :( na 9 miesiecy i tak bede uziemiony :( moze ktos bedzie chetny?;)
narazie na tydzien ;) pozniej egzaminy na studium oficerskie :P