aby założyli Ci folie musisz mieć pierw lakier bez wgniotek, odprysków itd... na dodatek maska z carbonu... trochę wiejsko może być Damian :D
aby założyli Ci folie musisz mieć pierw lakier bez wgniotek, odprysków itd... na dodatek maska z carbonu... trochę wiejsko może być Damian :D
Szczególnie przy foliach w matowych kolorach widać wszystkie niedoskonałości lakieru, podobno przy foliach z połyskiem jest to mniej zauważalne.
Jak masz tylko odpryski to na folii carbon nie będzie tego widać bo ta folia nie jest gładka, ma dość wyraźną fakturę.
zawsze można dać szpachlówki i wyszlifować pod folię
bydzie ktos dzisiaj?? czy spotykamy sie w sobote u P4?????????
a to dziś czwartek? :D:D cały dzień myślałem ze środa nawet mi tak kalendarz pokazuje ^^
chyba pynkne ze śmiechu :D
Dżordżu coś Ci się popartoliły dni :) Widzimy się jutro dokłądnie za 24 godziny :) na zielonym
a poczeka ktos do 22:30 czy nie bardzo?
jo tyż do 22 robia, ale zanim przyjada to bydzie 45po :/
no cos mi sie popierdzieliło, brakuje mi jednego dnia w tym tydniu
pzd.
Do zobaczenia dziś po 20 na zielonym, spóźnialscy być może w Maku znajdą nas po 22 :)
Bocian pojawił byś się, bo wizytówki Nam się już pokonczyły :)
Pozdrawiam
Gdzie ten zielony? jak wjeżdzam od salonu hOpla to gdzie mam sie kierowac?
zielony przecież jest zaraz obok niebieskiego..znajdziesz
kto będzie? bo nie wiem czy się zbierać
Seweryn na mnie nie licz niestety, troszke się ch.... czuje i przyjade tylko na chwile.
nie jadę Justyna nie chce a to nie moje auto
no powiem że dawno się nie uśmiałam tak na spocie :) spot na podziemnym ze stłuczką i przyjazdem 4 najmądrzejszych co to pozjadali wszystkie rozumy, zapalili fajkę i pojechali tam skąd przyjechali :)
urodziny Venoma :) dzięki za cukierki :) i jeszcze raz najlepszego!
i potem mc donald i szydera ze mnie :P pięknie, pięknie się dzieje.... :P
nam również było miło;)
Nom, trochę na parkingu gumą zaleciało, ale dzięki kuponowi od Roba na cheesburgery wyszło na + :)
co tam sie działo?? jaka stłuczka ? :D
Syf był Adamie, tak to jest jak przyjedzie pełno gapiów...
He... stłuczka mnie ominęła, ale poza tym było ok :)
Cieszę się że akcja "Michałek za życzenia" zadziałała ;P A tak w ogóle to dziękuję wszystkim za życzenia :)
Aniucha .. szydera nie była z Ciebie ... nie przekręcaj faktów! My się napindzielaliśmy z kolesia z Lupo :D Hahahahahahahahahahhahahaha :D
Zmiany są motorem postępu, więc nie marudź tylko się dostosuj w myśl zasady "adapt or die!" :)
Pzdr.
P.S.: Ostatnio mi ktoś wcisnął w Bytomiu wizytówkę za wycieraczkę ... faktycznie, ciężko spojrzeć na lewą tylną szybę gdzie jest nasze logo ;)
Przy okazji - ma ktoś jakieś lepki/ramki za nieduże $$, bo bym się jakoś bardziej oznaczył, to może następnym razem ten niedowidzący "kolega" zauważy że jestem już Alfaholikiem? Jak ktoś coś ma to priv...
Venom a może ktoś ci wsadził wizytówkę w formie przywitania czy też pozdrowienia:P ( oczywiście to nie byłech jo )
lepiej byś odśnieżył tego swojego klekota zamiast na forum siedzieć, bo niedługo drzwi nie otworzysz :P
Venom, to też nie byłem ja, ale ja tak często robię że wrzucam za wycieraczkę (tych forumowych Alf również ;) ) wizytówkę i podpisuję się na niej :D Właśnie w ramach pozdrowień :D
hehehe kudłacz bo jo oszczyndzom moja bryka co by po solance nie jezdziła zadużo i zarzynam Bravo żony . Ale teroz 2 dni się pobujałem co by nie przymarzła do ziemi . Na wiosne stawiam na placu wiate na 2 fury to już nie będzie stała pod gołym niebiem bidula . Ojciec mi klamorem ( Megane ) zajmuje garage:)
[QUOTE=Venomek;1073284]
Aniucha .. szydera nie była z Ciebie ... nie przekręcaj faktów! My się napindzielaliśmy z kolesia z Lupo :D Hahahahahahahahahahhahahaha :D
[QUOTE]
ehhhh ja już nic nigdy nikomu nie powiem - nie odezwę się do nikogo :P i usunę wszystkich ze znajomych na FB :D hahahahahahaha
Bry bydzie ktoś dziś z komputerkiem? bo musze alfine podpiąć i błędy posprawdzać :(
ja bede mial ze soba kompa :D bo tez mam maly problem do rozwiazania :(
Mnie dalej nie ma :-(
Wybaczcie koledzy ale ja na jakiś czas odpadam . Ogrom roboty i poprostu brak sił i chęci...
Ja będe po małej przerwie w spotach
Panowie o której i gdzie ? ;
Parking zielony godz 20:00 (tak jak zawsze :))
Wspieramy chłopaków z Jestem wariatem bo jeżdżę Fiatem
Ja podjadę tylko na sekundę dosłownie ;) I to niestety nie Alfą :P