konkretnie w sensie spontanicznie, ja się nie odzywam niech inni wkońcu coś wymyślą, belfer rzucił spota, ja datę, kolej na miejsce:)
Printable View
konkretnie w sensie spontanicznie, ja się nie odzywam niech inni wkońcu coś wymyślą, belfer rzucił spota, ja datę, kolej na miejsce:)
przelciałem i zapaliła xD ale jej ciśnienie skacze na listwie... raz jest ok a nagle sie pier... i spada i chodzi jak czołg...
juz bardziej rozumiem humory swojej Kobiety niż Alfy...
No ja o dieslach nie mam pojęcia. Moja była kapryśna to jej zmieniłem świece i jest jak nowa teraz. Wczoraj wieczorem wkręciłem komplecik. I na razie ideał kobiety. Wróć. Ideał Alfy. :P
- - - Updated - - -
Kurde co do spota to ja mam studia w weekend i na dodatek 3 imprezy. Ale postaram się wyrobić jakoś wieczorem. Najwyżej będzie potrzebna stabilizacja w obiektywie. :P
gdzie studiujesz? ;)
Sory nie jestem tamtejszy prosiłbym o dokładniejszy adres i godzine gdzie mam sie wstawić
skoro tak mówisz:) niechaj tak będzie
http://www.galeria-sandecja.pl/lokalizacja
Jak się spotkacie to wstawcie jakieś fotki,będę w NS ale w piątek więc mnie nie będzie,bardzo żałuję bo jesteście naprawdę fajną ekipą.
o której godzinie
pewnie jak zwykle, o 18
to i tak jest pod ziemią i czy jasno czy ciemno nie gra roli to może dało by się póżniej? ;) np. 19.30 ? ;) było by pieknie bo dałbym rade przybyć;) al czy Alfa to nie wiem...
i tak pewnie troche czasu tam posiedzimy, wiec smialo mozesz przyjezdzac o 19:30 :) napewno jeszcze bedziemy :)
mówisz masz i to nawet przed spotem żeby było pełnoprawnie w dniu spota bo stanowisko musi się uprawomocnić :D
ha ha ha tegoo to sie nie spodziewalem :D
Może zróbmy sobie wszyscy takie zawieszki. :P Będzie profesja! :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/263.jpg
Mówisz masz : D
No i elegancko :D teraz już będzie wszystko jasne , i żadnych nieporozumień :DD hah
Jeszcze dla kierownika galerii sandecja że honorowy dawca parkingu. :P
- - - Updated - - -
A może dyplom mu jakiś zrobimy. :P I wręczymy komisyjnie.
- - - Updated - - -
Marek mu wręczy dyplom jako kierownik. :P
Jeszcze trzeba zrobić karne tabliczki dla nieproszonych ;)
No nie wiem jak ze spotem ale u mnie lipa. :(
Alfa padła i trzeba niestety teraz zostawić u mechanika. Jakaś czarna seria chyba.
Skończyła się uszczelka pod głowicą definitywnie.
Już od dłuższego czasu zauważyłem nadmierną ilość pary wodnej w wydechu ale dzisiaj się w uszczelce zrobił taki kanał że to nie Alfa tylko statek parowy. :)
Co prawda mam ekologiczne auto teraz bo na gazie i wodzie jeździ ale dłużej bym tak chyba nie pojeździł. :P
Więc czeka mnie wymiana uszczelki pod głowicą i ogólnie remoncik na bogatości. :P
No to jak, pokaże się ktoś jutro ??
moonraker3 jak byś potrzebowała więcej środków na naprawy w Belli to chętnie odkupię D700 w jakiejś bardzo promocyjnej cenie :P
Ja właśnie wróciłem z imprezy a jutro druga impreza i ciężko powiedzieć czy się uda wyrwać. Jak się uda to będzie Grande Punto :P
Jaa bedee :) nawet przed 18 bo bede musial "Im" zglosci :cool:
Ja będę również :D
Ja również sie zjawie koło 18
Też wpadnę na chwile :D
Ja też postaram się na moment pojawić:)
Wygląda na to że mi też uda się podjechać :)
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
I jak tam Paweł i Łukasz alfy całe? Kto był szybszy?
Łukasz wymiata. Punto drugie. :P Paweł podstępnie mnie zrobił przed rondem gdy zwolniłem do 60. :P
Zdjęcia się ładują. Jak się załadują na serwer to będzie link. :)
Dzięki za spota.