Raczej oślica, jeśli rowerzystka :D
Printable View
Raczej oślica, jeśli rowerzystka :D
Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej Gulietty pod wiaduktem na Rozdzienskiego (koło Ikei) dzisiaj o 18.
A ja pozdrawiam Ciebie Flar :D Widziałem dzisiaj Twoją Bellę z balkonu w mieszkaniu mojej dziewczyny ;) hehe :)
Pozdrowienia dla srebrnej 164 SC ... z ramkami widzianej wczoraj w Myszkowie na parkingu przy Orlenie:)Kierownika brak...
Pozdrowienia dla Pani w oramkowanej srebrnej 147 mijanej dzis na trasie katowice - tychy ok 13:30 bylo odmachane z usmiechem :D
Pozdrowienia dla oramkowanej GT w Mikołowie obok Auchan/Leroy Merlin
to jo tyż wczoraj trefił w Katowicach na 86 kole orlena ( kolega nawet zjeżdżał na ce pe ena )
miciak KWA oramkowany
dwa razy żęch mrugoł awaryjkami - długie łod miciaka poszły ( ale kurna takie szybkie jak stroboskop )
Jestem Victoria:)
Cieszę się, że zauważyłeś, bo dwa samochody przed Tobą też jechała oramkowana Alfa, ale pomimo mojego machania pozostałam niezauważona niestety:confused: Już zaczęłam mruczeć pod nosem co to za alfisti co Alf nie zauważa a tu proszę, niespodzianka:P
Jeszcze raz pozdrawiam!
a jo wczoraj ci trąbiłech i machołek mrugołek awaryjnymi w mce na dwupasmówce :P a ty nic :P:P