Pozdrowienia dla kierownika 159 DW na klubowych ramkach, dziś po południu na DK 81 przed Mikołowem. Odmachane :)
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika 159 DW na klubowych ramkach, dziś po południu na DK 81 przed Mikołowem. Odmachane :)
coxu ustrzelony przy gazowni w zabrzu znów spał za kierownica bo nie odmachał :)
pozdro dla bocika który z niewiadomych przyczyn stał na tauzenie :)
a ja pozdrawiam milutką brunetkę w czerwonej 147 KOL.... mijaną na przejeździe kolejowym w Rabsztynie pomachane, odmachane :)
Ja pozdrawiam kierowców czarnej 156 z ramkami klubowymi, a przed nią jechała biała 159 (o ile dobrze auta rozpoznałem). Jechałem zaraz za nimi na A4 w stronę Katowic od zjazdu z S1 :) Później skręcili na Mysłowice :) Całość się działa w sobotę 29.09.
A także właściciela/właścicieli Alfy 147 z klubowymi ramkami i 156 bez ramek chyba w Zabrzu, które co piątek widzę z drogi, jadąc na Mikulczyce. Alfy zawsze stoją przy ogrodzeniu domu zaraz przed wiaduktem, niestety nie wiem co to za ulica :D
P4, Hans poprostu mnie ubiegł, szybszą Alfę ma :|
wiadomo ze stałem pod Fraciem a bocik pod PizząHut :P czy telepizza niepamiętam a ja zwiedzałem kukurydze :P pzdr.