pozdrowienia dla Panów w oramkowanej, jasnoniebieskiej/srebrnej 147 SY widzianej dzisiaj na dk88 w Gliwicach na zwężeniu około godziny 14. w ostatniej chwili zauwazylam i nawet udalo mi sie machnac;)
Printable View
pozdrowienia dla Panów w oramkowanej, jasnoniebieskiej/srebrnej 147 SY widzianej dzisiaj na dk88 w Gliwicach na zwężeniu około godziny 14. w ostatniej chwili zauwazylam i nawet udalo mi sie machnac;)
Pozdrowienia dla właściciela/lki 156 przed FL na tablicach SPI, którego auto widziałem zaparkowane na parkingu multikina w Zabrzu koło 18, oraz pozdrawiam właściciela Ali przed którym zaparkowałem pod M1 w Zabrzu - pomachane :))
No i znowu pozdrowienia dla kolegi Raiden, - jedyny Alfista który mi pomachał po drodze :D
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki 147ki na Dąbrowskich blachach (SD 771**), którego belle uwidziałem dziś pod wydziałem AEI Politechniki Śląskiej w Gliwicach! :)
ponowne pozdrowienia dla Panow z jasnoniebieskiej 147 SY;) to samo miejsce;p (zwezenie na dk88), ta sama godzina;P
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej alficzki 156 nr. KWI266... widzianej wczoraj wieczorem na A4 Kraków - Szarów - dzięki za szybki przejazd od Rybitw do Szarowa :D
Parę z GT dziś ok 14.15 na parkingu jeziora Pogoria III :)