Może to głupio zabrzmi z moich ust ale 9tka Miśka w takim zestawieniu kolorystycznym wygląda ładniej niż któregoś kolegi ,który wklejał tu białą Belle 1,75tbi na tej feli .
Printable View
Może to głupio zabrzmi z moich ust ale 9tka Miśka w takim zestawieniu kolorystycznym wygląda ładniej niż któregoś kolegi ,który wklejał tu białą Belle 1,75tbi na tej feli .
inne ujecie,ta biala miala 18 cali i brudne opony
Bez wazeliny :P Dla mnie najlepsze koło jakie miałeś na aucie . Lepiej się prezenci niż ten Prodrive i przynajmniej następny rodzyn bo w 19" nie wiedziałem ,że są takowe . Ale chyba zakładać się nie muszę ,że długo nie pojeżdżą na twojej .
Potrzebowałeś śruby pływające i pierścienie centrujące do tych Ronali?
Hmmmm Przymierzam się do zakupu JR 11, 19" 8,5 lub 9,5 , ET 30/35 I chciałbym na to naciągnąć oponki 245/45/19r Jak to widzicie jest to możliwe ? Wolałbym od razu dystanse niż śruby pływające. A jak wygląda sprawa wytrzymałości JR oceniając 1-10 w porównaniu do BBS, ATS itp :D
A widziałeś kilka postów wcześniej fotki JR11 w 18" Ebola? 9,5 cala bez naciągu i gwintu nie ma sensu. Zawsze możesz do Tuningkingz podjechac na przymiarkę:). Koło kozackie ale nie polecam tej firmy (JR) po tym co mi Ebol opowiedział wczoraj trzymałbym się od tego producenta z daleka. Otwór piasty w felgach(8,5) jest za płytki (159 na tylnej osi ma mocno wystające centrowanie) i koło bez dystansu lub toczenia nie wchodzi. Pozatym zdarza się ,że otwory są krzywo nawiercone ( cytuje przedstawiciela producenta do którego kolega dzwonił z reklamacją- wyślą mu drugą felgę ) -paranoja, chiński szajs. Z takim czymś w życiu się nie spotkałem.
I wlasnie tez tego sie bałem. Fajny wzór ale do D. Wykonanie. A nie wiecie moze czy nie ma podobnego kształtu tylko z innej firmy "lepszej"
mozesz szukac w dare xxr bodajrze model 527 ale czy ja wiem..