z tego co wiem to nie wysyłamy za pobraniem.
Parę razy już miałem sytuację, że wysłałem za pobraniem a ktoś nie odebrał. Potem my musimy płacić za zwrotkę.
Przelew, przelew, przelew :)
Printable View
z tego co wiem to nie wysyłamy za pobraniem.
Parę razy już miałem sytuację, że wysłałem za pobraniem a ktoś nie odebrał. Potem my musimy płacić za zwrotkę.
Przelew, przelew, przelew :)
ja dostałem za pobraniem.Nie pamiętam z kim to wtedy pisałem tu na forum
miałeś szczęście lub ktoś zapłacił za ciebie
też jestem zdania że tylko przedpłata a nie żadne pobrania
a jak komuś warunki płatności nie odpowiadają = nie dokonuje kupna poprzez sklep i tyle
Panowie kolega tu z forum ROBERT_T18 co zamawiał dzień później po mnie brał za pobraniem i nie miał problemu, więc już nie rozumiem, ilu was tam te ramki sprzedaje i z kim rozmawiać :D :D :D, mało tego pisałem też na kontakt podany na sklepie o formę płatności i żadnej odpowiedzi do dziś nie dostałem :D:D:D:D:D
ja kiedys się tym zajmowałem.
No ok, przyznaję się do błędu, nie odpisałem na maila. :) Za pobraniem wysyłam po zamówieniu na Allegro (jak trzeba to wystawiam aukcję).
Co do terminu oczekiwania na przesyłki - od dziś maksymalny termin realizacji to 14 dni (zaraz napiszę o tym na stronach sklepu). Jak komuś się śpieszy to proszę nie zamawiać. Na pytania o przesyłkę, w których ktoś nie napisał kiedy zamówił lub pisze, że zamówił 3 dni temu w ogóle nie odpowiadam, bo i tak muszę poświęcić dużo czasu na ogarnianie tego wszystkiego. Na stronie sklepu jest napisane ile wynosi czas realizacji zamówienia (nawet 10 dni). Chętnie powierzyłbym opiekę nad sklepem komuś innemu, ale chętnych jak na razie brak.
Spoko TUTI nic się nie stało, tylko chciałem dostać jakiekolwiek info co i jak dalej z tymi ramkami, trochę mnie dziwiło że jedni mogli za pobranie, nie chcę robić szumu, więc spoko, mogę poczekać nawet te 14 dni tylko żebym wiedział jaka opcja wchodzi w grę :D:D:D, luzik :D:D:D
Pozdro i miłego weekendu :D
Do mnie dziś doszły razem ze smyczką i +10 do wyglądu:D
ja takze wpłąciłem za dwie ramki i nic nie mam...