grzesiek czy to ty zawsze masz o sek lepsze czasy odemnie ? jeśli tak to nie przyjezdzaj ;) :P
Printable View
grzesiek czy to ty zawsze masz o sek lepsze czasy odemnie ? jeśli tak to nie przyjezdzaj ;) :P
Hehe, z tego co pamiętam to tak :) Ale i tak przyjadę!! :D :P
mało nas!! ludzie wpisywać się :P
Żeby się nie okazało, że przyjedziemy jak na Tuning Show... w 4 auta :P
Napisałem w tyskim temacie i w Chrzanowie, może się uda! :)
1. Piter (sobota lub niedziela)
2. ayem (sobota lub niedziela)
3.aniuszka (sobota lub niedziela)
4. LIGAR ( troche zimno bedzie ale zeby nie było ze sie nie udzielam to sie wpisuje )
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić :)
6. Kaczo ;]
7.
może, ale jak coś to w niedzielę, bo sobotę na chwilę obecną mam roboczą.
muszę to jeszcze skonsultować :)
Niedziela 11 mam wolne więc jak by to była owa niedziela (zmiana rozkładu jazdy, ehhh... najlepsze mnie ominie), to Magik+Elka
1. Piter (sobota lub niedziela)
2. ayem (sobota lub niedziela)
3.aniuszka (sobota lub niedziela)
4. LIGAR ( troche zimno bedzie ale zeby nie było ze sie nie udzielam to sie wpisuje )
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić
6. Kaczo ;]
7. Magik + Ela (niedziela)
9.
Piter nie pij tyle :P po nr 7 jest 8 :) chyba że Elę liczysz jako 8 :P
pytaliście kto jeszcze by jechał np z pracy?? ja pytałam wśród znajomych ale mają weekend pracujący więc lipa... mało nas wg mnie więc pytanie czy jest sens. znowu uprawiam czarnowidztwo ale czegoś nie rozumiem. Wszyscy się pytają kiedy spot kiedy spot a jak się rusza z konkretną propozycją to jest jak jest.