Nic na temat tego, ze się uczysz nie wspominałeś w poprzednich postach. Nawet rzekłbym, że wypowiadałeś się dość autorytatywnie.
Nieważne EOT.
Printable View
dzieciaki....wlałbym ci castrola magnatec, powiedział ze to selena albo shell i nic byś nie poznał. Żenujące są niektóre wypowiedzi.
Brakowało Pingwin twoich wypowiedzi na forum:D
Widać urlop na wyspach bananowych bardzo posłużył bo wracasz w dobrej formie:sarcastic:
Wiadac niektórzy to sie za dużo auto świata lub podobnych mądrych poradników naczytali i pzez to robią takie eksperymenty z olejami, a później pojawiają sie na forum tematy typu: przekręcone panewki, itp...
Widzę ze temat olei jest naprawdę jak rzeka płynący każdy ma swoje zdanie po swoich doświadczeniach.
Oto co poleca dla nas dystrybutor Selenii :
http://www.flpoland.pl/images/storie...FA%20ROMEO.pdf
Ja osobiście już kupiłem filtry i teraz mam dylemat olejowy... Miałem do tej pory Castrol Magnatec 10W40 ale teraz chcę spróbować 5W40 i rozważam Castro EDGE vs Selenia WR. Dodam że EDGE jest sporo tańszy. Jak myślicie ?
redek83 ja miałem ostatnio bardzo nie miłą przygodę z Castrolem 5W40, szczerze odradzam pchać się w te oleje, może zastanów się na AGIPem?