pogoda daje się we znaki, dlatego to wszystko musi zostać odłożone w czasie...
z tego co mi wiadomo, termin topienia przeniesiono tydzień później, tj. 14 kwietnia, godzina taka jak była planowana, czyli 11:00 - podpromie
Printable View
pogoda daje się we znaki, dlatego to wszystko musi zostać odłożone w czasie...
z tego co mi wiadomo, termin topienia przeniesiono tydzień później, tj. 14 kwietnia, godzina taka jak była planowana, czyli 11:00 - podpromie
informuje, że z przyczyn ode mnie nie zależnych nie bedzie mnie 07.04.2013 na podpromiu... Przykro mi ale nic nie moge poradzic.... czekam na uszczelke do wymiennika ciepla... za duzo oleju trace by jedzic...:/ miala byc dzis ale bedzie po weekendzie przepraszam
Odkładacie to spotkanie już chwile... nie byłem na ani jednym takim spocie użytkowników forum i pewnie nie będę nigdy bo sama ta wasza 'chęć' mnie zniechęca.
Data jak zwykle ustalona jakiś czas wcześniej każdy mówi że będzie a jak się zbliża termin spotkania to albo pogoda zła albo każdemu nagle coś wypada i to w niedziele ;/.
Co do pogody to założę się że gdyby było 30 stopni C to też byłoby źle żeby się co niektórzy nie spocili czasem trochę.
kolego to jak Cie zniechceca to nikt Cie przeciez prosil nie bedzie.Czasami tak bywa ze jest kilka osob z czego 2-3 nie moga w ostatniej chwili i juz sie nikomu nie chce jechac.Niedziela jest jakims takim dniem ze nic nie moze wypasc??
Oczywiście może. Tylko że użytkownicy innych forum potrafią się spotkać niezależnie od pogody i jakoś nie wypada większości nagle coś ważnego ;]
to sie przenies na inne forum...sparawa chyba jest prosta??Tutaj,a przynajmniej na podkarpaciu tak jest i albo to akceptujesz albo ...
Panowie po co się spinacie i wsiadacie na gościa, ma trochę racji, już dawno nie było żadnego spota ostatnie większe spotkanie to spot noworoczny i od tego momentu cisza...patrząc na inne województwa to faktycznie blado wyglądamy. A nawet patrząc na inne kluby muszę powiedzieć że ludziom z OCP - Skoda czy Hondziarze częściej się spotykają nawet w kilka samochodów niż my.
Więc jak już Niski napisał może czas się uaktywnić i coś zmontować?
MOJA PROPOZYCJA- przysżły weekend, czyli między 12 a 14 kwietnia, czas i miejsce do dogadania. I od razu proponuje nie pisac że ktoś nie może tylkow końcu zebrać się i zjechac w jedno miejsce.
no ja juz mowie ze przyszly weekend mam zaplanowany wiec sorry winetu ale nie dam rady