Jest kilka 156 i 147 na lampach od nich na forum tutaj, może ktoś się wypowie co do jakości itd?
650zł za montaż ringów + moduł sterujący, czy same ringi czy jak? Nie mam FB więc nie zapytam...
Printable View
Jest kilka 156 i 147 na lampach od nich na forum tutaj, może ktoś się wypowie co do jakości itd?
650zł za montaż ringów + moduł sterujący, czy same ringi czy jak? Nie mam FB więc nie zapytam...
A to nie forumowy oskarrr?
Tak, to właśnie on. Ale szybciej na fb się go złapie lub na telefonie. Ja sobie nie wyobrażam, żeby takie ringi tam złożyć i dać na nie ,,homologację"
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
No ja się zapytałem jak wygląda użytkowanie czy ringi się zalaczaja tylko do jazdy dziennej i czy trzeba coś przerabiać lampy się wysyła i po modyfikacji odsyła z powrotem
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
widzialem te badz nie te ale ringi na zywo bo u mnie po wsi jezdzi jedna 159 z tym i powiem, ze myslalem, ze to lepiej wyglada
Dzięki za opinię ja nie widziałem :-P narazie audio a potem zobaczymy
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Help If possible,
Sorry for righting in English, i´m from Portugal and i own a 2011 Alfa 159 2.0 JTDM already have some mods and i´m very intereste on buying The controller for the Hallo rings as we can see on Youtube. I own the 159 Portuguese owner´s and already have some with the rings but i want to put them with a controller so i can do more then a DRL, i like the on/off efect and the strobe as we can see on Yonash video and i think he´s the one who sell it, but it is very dificult to get in contact with him, if some one can Help i would apreciat it.
Thanks in Advanced for your help
Nuno
Try to ask here mate: facebook.com/lampysoczewkowe?_rdr
A mnie proszę z listy wykreślić, jeśli ktoś chce to może wskoczyć na moje miejsce.
Moją 159 wcześniej ruda zeżre niż ringi dostanie :P
Pozdrawiam.
- Rafał
co myslicie na ten temat?
http://jafra-tech.de/ringi-smd-alfa-...biale-drl.html