Poszukuje miejsca, gdzie skontrolują mi dogłębnie samochód. Najlepiej okolice Bielan i w rozsądnych pieniądzach. :)
Printable View
Poszukuje miejsca, gdzie skontrolują mi dogłębnie samochód. Najlepiej okolice Bielan i w rozsądnych pieniądzach. :)
A propos serwisu klimy... to swoją naprawiłem, ale poza Warszawa niestety. Miałem kilka spraw do ogarnięcia, m.in. blacharskie, wiec podjechałem do Darka Mr Alfa w Tarczynie (użytkownik Ghostrider tu na forum). Klima została naprawiona w zaprzyjaźnionym z nimi serwisie klimatyzacji. Niestety musiałem wymieniać kompresor. Po naprawie chłodzi elegancko.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Siema, po poczytaniu kilku stron oddałem swoją 159 do Garaż Fort Mokotów na przegląd ( oleje, filtry itd) dodatkowo chłopaki zmienili mi uszkodzoną obejmę. Polecam bardzo! Szybko, sprawnie i niedrogo. Wrócę do nich na pewno
Bardziej informacja niż polecenie: ROBCAR - Parowcowa Warszawa.
-Problem z czujnikiem pomiaru ciśnienia doładowania.
-Rozwiązanie, montaż nowego czujnika, ccena części, zamiennik 50 pln, oryginalny Boscha 130, najdroższe opcje na rynku ok 330.
-Co zostało zrobione: diagnostyka komputerowa, diagnoza, wymiana czujnika, naprawa zacinającego się zamka maski
-cena.. 780 pln. Sami oceńcie czy adekwatna, gdyż moja prywatna opinia mogła by mnie na ban za słownictwo narazić
-od siebie dodam, że obsługa bardzo miła, uczynna i kontaktowa.
Ostatnio robiłem u nich 2 razy swoją i również mogę szczerze polecić :)Cytat:
Siema, po poczytaniu kilku stron oddałem swoją 159 do Garaż Fort Mokotów na przegląd ( oleje, filtry itd) dodatkowo chłopaki zmienili mi uszkodzoną obejmę. Polecam bardzo! Szybko, sprawnie i niedrogo. Wrócę do nich na pewno
Gdzie ktoś w Warszawie dobrze sprawdzi mi Alfe gt? Zawieszenie silnik turbo itd i w jakiej cenie.
AJS-Service Trakt Lubelski numeru nie pamiętam. lepiej zadzwonić i pogadać. 607-253-118
Witam. Podpinam się do tematu. Czy zna ktos godnego polecenia mechanika z Niemiec lub chociaz blisko Niemieckiej granicy? Dodam ze w mojej 159 swieci sie check i sa ta bledy cisnienia turbiny i czujnika temperatury powietrza zasysanego.. jeden mechanik powiedzial ze klapy wirowe. Mozliwe? Skoro silnik pracuje normalnie, moc ma tylko ciężko odpala. Dodam ze egr usunięty. Pozdrawiam