pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 na czarnych tablicach widzianej pod szkola na staroniwie
Printable View
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 na czarnych tablicach widzianej pod szkola na staroniwie
Pozdro dla Sportinga, machałem Ci na wiadukcie na Marszałkowskiej :)
Pozdrowienia dla kwasnykuba widzianego około 16 na wiadukcie Marszałkowska/Cieplińskiego,przy galerii.
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 sw mijanego przed chwila na przemyslowej.pozdrowienie odwzajemnione.
wysłane z mojej nokii 3210
Pozdrawiam kolege sm00q widzianego pod poczta na Glowackiego i za pare minut wpuscil mnie na Kolejowej(powiem Ci ze pieknie sie ta Twoja prezentuje w sloneczku i na tych felgach-zazdroszcze koloru i felunku),pozniej biala Julka na RDE w Rynku obok Frazzesu i ING i na sam koniec chyba Paweł dbh na skrzyzowaniu rzeszowska/kosciuszki/strazacka/krakowska ok.19:15
kurde zapomnialem o Tobie.Pisalem o autach ktore widzialem na miescie.Ciebie widzialem pod blokiem i to jeszcze po browarze byles:D.Przepraszam
pozdrawiam Malego ktory dostojnie jechal za traktorem na Staroniwie:P
Wiem ;)
Musimy kiedys zrobic mini spota pod kosciolem:p
Pozdrawiam Panią Mekkową spotkaną dzisiaj po południu w Nosówce ;)
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki złotej alfy 147 na klubowych ramkach o literkach RDE, która stała dzisiaj rano na nowym parkingu przy granicznej 4A. :)
Również serdecznie pozdrawiam mat09, nie zdążyłam mrugnąć (skupiłam się na czytaniu tablic rej i sprawdzeniu czy z na przeciwka podąża Alkoholik, mrugnięcie światłami to już za dużo ;), ale ręka i szczery uśmiech były :)
- - - Updated - - -
przepraszam za przekłamanie z rana przedawkowałam kawę oczywiście mat09 alfoholik a nie "alkoholik" :) serdecznie przepraszam za drobną pomyłkę i dziękuję mężowi za czujność
aha bo zapomnialem w ostatnia niedziele jeszcze widzialem Pawła dbh w kosciele i najlepsze to bylo to ze za Toba stal ten gosc co kiedys pomylilem Cie z nim.Pamietasz ta sytuacje hahaha??
Pozdrowienia dla właściciela 156 RSR spotkanego wczoraj na dużej obwodnicy Rzeszowa. Chcieliśmy trochę przykozaczyć ale miejsca brakowało ;)
No tak zielona oliwka :) a cały czas jak szedłem zastanawiałem jaki do cholery jest to kolor :) Dobrze wiedzieć. Teraz moją GT możesz zobaczyć u chłopaków z Rascall'a. Nie wiem czy zauważyłeś ale jakieś niunie panoszą się na naszym osiedlu białą GT z czarnym dachem. Zawsze to uśmiech wywołuje u mnie na twarzy gdy widzę same dziewczynki w takich samochodach xD
Pozdrowienia dla ślicznej dziewczyny w białej sukience, która wsiadała do zielonej 145 na Króla Kazimierza ;)
Witam, witam i również pozdrawiam. Twoja bella też jak zawsze czyściutka i lśniąca :)
a któż to do naszej Dębicy zawitał? :D mam nadzieję, że do zobaczenia na drodze :)
Hubert to juz chwile temu zawital.U mnie jaskolki bombarduja bo maja gniazda na osiedlu ale teraz jest darmowa myjnia-byle bez gradu
Piotrku, faktycznie już rok będzie niedługo, ale nie udziela się więc nie wiedziałem :D
pozdro dla AndrzejGP23 albocosw ten desen widzianego we wtorek okolo 13-14 na 4 gdzies w okolicach Swilczy /trzciany
Pozdrowienia dla keirowników:
Czarnej Alfy Gt zjeżdzającej z B4,
Srebrnej 166 widzianej w jaśle :)
Wszystko wczoraj :)
Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej 147, chyba RZ, bez ramek, spotkanej na Obrońców Poczty Gdańskiej ze dwa dni temu. Łapka była.
Słowik czy to Ty jechałeś w zeszły piątek przed rondem w Ropczycach machałem i mrugałem, ale słońce raziło, to było między 18 a 19 srebrną 156 ?:> pozdrowienia dla Zonkila i jego nowego nabytku, dla Maćka i dla Kierownika brązowej 159 rej RZ 65....., którego widziałem parę minut po 7 na światłach niedaleko Reala oraz do Korzena :)
były łapy były :D widziałeś tą czarną gtv rej KR ?:>