Pozdrawiam kierownika czarnej 156 na s1 między Cieszynem, a Bielskiem którego pozdrowiłem przez CB.
Printable View
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 na s1 między Cieszynem, a Bielskiem którego pozdrowiłem przez CB.
Pozdrowienia dla czerwonej 156 która stała pod kościołem w hałcnowie i dla kogoś kto mnie długimi kawałek dalej potraktował:) strzelam, że alfaholik:P
Dzis na swiatłach obok stadionu Odry Wodzisław stałem równo z 147 na blachach SWD. Na tylnim siedzeniu dziewczyna z dzieckiem patrzyła na mnie:) kolega pojechał w strone Jastrzebia, ja na chałupki.
Taa :D Jeszcze specjalnie cofnąłem i przyjrzałem się dokładnie, czy tablice się zgadzają, a że masz specyficzną końcówkę to łatwo zapamiętać :)
Gdybyś nie napisał że była wywoskowana to z pewnością byłbym to ja, lecz moja była delikatnie ubrudzona ;) Niemniej jednak stałem tam o tej porze w GK także pozdrawiam :)
a ja pozdrawiam aczkolwiek kierowcy nie było w Sławkowie błękitna 156 sportwagon na klubowych rameczkach KOL:)
Pozdro dla czarnej 156 zaparkowanej ok. 12.30 w Galerii Bonarce.
Ja pozdrawiam kolege z Alfy 156,rejestracja SK którego mijałem w Sośnicy.Pomachane i odmachane:)
POzdrawiam KULI
hmmm, ja na swoim terenie prawie codziennie jakieś Alfy widuje, głównie 156 przedliftingowe i 166. Niestety żadna nie macha, wczoraj elegancko w miejscowości Sucha Beskidzka elegancko zrobiłem miejsce dla srebrnej 166 żeby się mogła do ruchu włączyć, oczywiście kierowca podziękował awaryjnymi :)
matiuk widzę że kolega z suskiego powiatu. Aż dziwne że jeszcze się nie mijaliśmy w drodze.
Choć alf u nas coraz więcej to rzadko ktoś odmachuje.
pozdro i do zobaczyska:)
Błękitna 147 KSU
wczoraj około 15 na trasie od Igołomskiej do Niepołomic 3 alfy praktycznie jedna za druga w : czarna 145 KWI..., czerwona 147 KBC... i srebrna 147 SZ.... Pozdrawiam
pozdrowienia dla ciemniej 147 mijanej w drodze do Andrychowa. Odmachane :)
pozdrowienia dla sympatycznych panów z czarnego 156 SW 2.4 jtd, których spotkałem wczoraj na Bora Komorowskiego w Krakowie.
marshall do zobaczyska bo prędzej czy później pewnie gdzieś się spotkamy:)
dzisiaj na trasie do Suchej mijałem kilka alf i pozdrawiam:
- ciemną 156 SB chyba (dokładnie nie wiem bo śmignęła koło mnie bardzo szybko w lusterku tylko widziałem że światła lexusy),
- ładną panią w czarnej 147 KSU,
-pana w czerwonej 146
-znajomego w 155-czarnej(odmachał ale chyba tylko dlatego że się znamy :) )
No i kolegę w Suchej mijanego na światłach.
-Matiuk to chyba właśnie Ciebie minąłem. Fajnie było zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy. A jeszcze wczoraj pisaliśmy tutaj że kiedyś się pewnie spotkamy w drodze.
Nie sądziłem jednak że będzie to tak szybko ;)
Pozdrowionka.
Tak tak, mnie minąłeś. Też nie sądziłem, że tak szybko się spotkamy na drodze. Bardzo fajnie spotkać kogoś na drodze z alfaholików i sie pozdrowić zza kółka :D do powtórnego zobaczenia wkrótce mam nadzieję, pozdrawiam :crazy_pilot:
Za tobą jeszcze jakieś 3-4 samochody jechała także granatowa 156, ale już nie machała.
do zobaczenia, w sumie alf coraz więcej na drogach.
Pozdrowienia dla Pana z dzieciakiem, chyba w srebrnej 159 Q4 widzianego wczoraj wieczorem w Nowym Brzesku. Pan był z rejestracją TBU.
ta pozdrowienia ja tam bije długimi po oczach ale jakos odezwu nie ma a ostatnio stoje na swiatłach patrze w lewo a tu 156 na fotelu pasażera fajna pasażerka patrze kto za kółkiem siedzi koleś popatrzył na mnie to mu ukłon zrobiłem on sie zmieszał nie wiedzial o co kaman i tez odkiwną i sie patrzy jak baran bo nie wie o co hula
widzę że kolega z Rzeszowa... a tam niektórzy ludzie dziwni są więc probować aż do skutku :)
Pozdrawiam kierowcę ślicznej czerwonej 147 na blachach SH (naklejki były:) ) , która ok. 17 stała dziś dumnie na parkingu podziemnym 3 Stawy obok mojego niepozornego, zasolonego do granic możliwości jeździdełka zastępczego - Seicento:)
Ja pozdrawiam Własciciela lub włascicielke srebrnej 156 na blachcach Kr.... i ramkach klubowych ktora stala dzisiaj pod aqua parkiem w krakowie ok godz 14. Moja stala Na strzezonym. Pozdrawiam.
@ kaczo to że mruga do ciebie białe clio nie znaczy ze nie siedzi w nim znajomy z klubu :P
pozdro dla ciebie widzianego 30 min temu na mogilskim :) Masz wytlumaczenie ze byłeś zajęty pasażerką ;) wiec zostaje ci to wybaczone...
pozdro dla błękitnej 147mki na parkingu pod plejadą w sosnowcu koło 12 :) rej. SD.... :)
Kto to taki mi machał w 147 na blachach SWD w wodzisławiu na zjezdzie z ronda w strone pks-u ok. godz. 11.30? Wybacz za późno sie kapnąłem, bo żona mnie zagadała i nie zdążyłem odmachac, ale spojrzałem, widziałem. Normalnie az sie zdziwiłem, że ktos jeszcze moze tu machnąc.
a ja pozdrawiam kolegę z ciemnozielonego 155 widzianego w sylwestra pod Krokusem. (to ja szedłem koło Twojego samochodu w jasnej kurtce) machałem ale myślałeś że to dlatego, że chodzę po drodze przed marketem :P
i pozdrawiam kogoś kto dzisiaj jechał 147 1,6 na rejestracji EL na trasie Olkusz-Kraków koło godziny 20 :)
Pozdrawiam nieszczęśnika jadącego dzisiaj rano do pracy (pewnie JC) koło Fiata srebrną 156 SBL..., ja jechałem za Tobą niemieckim wynalazkiem jako pasażer.
P.S. Jedna żarówka (dioda) od oświetlenia rejestracji Ci nie świeci.