umówmy się nie było warunków by sprawdzić do końca:) ale potem się zamieniliśmy bellami to łukasza ciutkę szybsza:) jeszcze trafiliśmy na być może przyszłego fana AR to nas zamęczył pytaniami heh
Printable View
umówmy się nie było warunków by sprawdzić do końca:) ale potem się zamieniliśmy bellami to łukasza ciutkę szybsza:) jeszcze trafiliśmy na być może przyszłego fana AR to nas zamęczył pytaniami heh
Jest mała lipa. Bo mój mechanik jednak nie ma blokad i czujnika zegarowego. :P
I teraz pytanie czy znacie kogoś w Sączu kto ma te bajery i zrobi mi uszczelkę solidnie?
Chyba, że ma ktoś wypożyczyć takowe blokady lub sam czujnik z GMP?
- - - Updated - - -
ZDJĘCIA
- - - Updated - - -
Albo chociaż przyrząd do ustawiania GMP tłoka?
Umawiamy się tutaj a miejsca różne. Trzeba zerkać na temat albo rzucić hasło w lipcu to pewnie się coś zorganizuje. :)
Pozdrawiamy.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Nic cholerka. Świece wymieniłem na platynówki i tydzień pojeździlem. :(
Wczoraj po powrocie z Limanowej zaczął kuleć silnik. Przegazowałem i poszła para z wydechu a w zbiorniczku ubyło płynu. :(
Do Gorlic się nie doczołgam. A blokad i gmp by nie załatwił od nich?
Luke co to za piora znowu??
Na ja i było widac że Paweł ma te 5km mniej, choć różnica była minimalna, więc zapewne Paweł ma faktycznie tyle kucy co mu w Starym Sączu wyhamowali. ;) Na dole juz miałem z górki prawie 200km/h ;P
Teraz musisz się Paweł z Piotrkiem tak przejechać i obalicie mit;P
No może i moja troche szybsza była na drodze za to Twoja jest szybsza w środku xD
No to jak Ci te ulotki teraz przyniesie, to go namawiaj na 2.2 JTS ;)
P.S. wiesz że w zimie bedziesz miał AR 159 CROSSSEDAN ;)
Prawdopodobnie jakiś ptak sie nadział ;)
A wogóle to mam wielkie szczęście że tutaj mogę pisać z wami, bo właśnie co dopiero wróciłem do domu ale... mogło być po mnie i po Belli...
podczas jazdy juz za Gorlicami w strone Nowego Żmigrodu w takim lesie jadąc ok.100km/h Wielki skurwy.ński Jeleń wszedł na drogę, zauważyłem go dzięki cieniowi który zrobił nadjezdzający z przeciwka samochód, ja odrazu hamulec do pisków i odbicie w lewo, na szczescie tamten stanął wczesniej. minełem tego ssaka o włos... a była by zapewne szkoda całkowita...
Lubie zwierzęta, ale bez przesady...:mad:
Widzę, że później ciekawe rzeczy się działy - macie może jakieś video z tych atrakcji :P
moonraker3 dzięki za fotki
LukeMazur jak tak dalej będziesz eliminował zwierzęta na drodze to "zieloni" zaczną ci stawiać blokady na trasie ;)
Gdzie wy to takie zawrotne prędkości osiągnęliście :D?
oj tam na tej prostej od ronda na obwodnice starego xD
To punto tez dawało rade;P
Na rondzie w lewo skręcać nie radzę bo można trafić na YouTube. :P
http://www.youtube.com/watch?v=EPTPVsUlvWc
ooprze... ;P nie not ak to by nie wygladało raczej ;P
Nie musze reklamować xD
Luk Twoja alfica to pozeracz zwierzakow:D
kurde... czemu mi nikt nie powiedział ze kolektora sie nie zdejmie bez wyciagania pompy... joj i nastepny wydatek... rozrzad...
Jest na forum w kilku miejscach informacja o tym i nawet sam kiedyś pisałem, że łatwo nie jest. Poza tym to widać od razu po ściągnięciu górnej obudowy silnika. Jak już wyjmiesz pompę CR to sprawdź czy się nie poci bo wymiana uszczelek przy okazji to koszt 50-70 zł a potem nie musisz się o to martwić.
To jest tragedia wyciągnąc... dobrze ze do robienia rozrzadu zostało mi 4kkm wiec juz czas... zreszta od kupna nie robiłem, wiec nie wiadomo.
Po wyjeciu kolektora nasuwa mi sie myśl, po ki ch...j ktoś wymyslił to EGR, bo tak było sadza czy jakąś smołą zasyfione ze to przewyższyło moje pojęcie, ze z zewnatrz tak dbamy a ono tak w srodku syfi...
Co zrobić z tym całym ustrojstwem co sterowało klapkami? nie bede tego montował bo poco, klapki i tak wyjete i w piatek do zaspawania.
No jutro bede wszytko ogarniał mam nadzieje ze czegos nie zepsuje;P
Jaki tu spokój... Na na na na
Bella już śmiga ????
Odnośnie wypadu do Żegociny
Może, może się podepnę pod wyjazd ;), ale sprawa jeszcze stoi pod znakiem zapytania więc nie deklaruję się na 100%.
Pytanie już padło w temacie o Żegocinie ale zapytam tutaj, jedziecie wszyscy razem czy każdy sobie rzepkę skrobie????
Jedziemy razem, Jak w tamtym roku..
Spotykamy sie na parkingu pod zamkiem.. tylko ustalmy jeszcze godzine o ktorej.. ???
Bella w ASO. :) W poniedziałek ją będą robić. Myślę że tak środa lub czwartek będzie śmigać. Wczoraj ją odstawilem dopiero. :)
a tam o ktorej zaczynaja grila??:p
Ps. o ktory parking ci chodzi?:P
okolo 14 chyba.. ? tak na zlocie rozmawialismy :) aa dokladnie to bedzie wiadomo w polowie tyg jak juz wszyscy sie wypowiedza i ustalimy dokladna godzine wyjazdu :)