Pozdrowionka dla kierowcy czarnej 147 FL-bylo migane dzisiaj w okolicy 16:00 na przeciwko Silesia City Center:)
Printable View
Pozdrowionka dla kierowcy czarnej 147 FL-bylo migane dzisiaj w okolicy 16:00 na przeciwko Silesia City Center:)
pozdrawiam srebrną 147 na ramkach, która stała pod centrum pomocy medycznej w Mysłowicach w godzinach 9:40-10:00,
Jak i również czerwoną 147 mijaną w Mysłowicach w podobnych godzinach w drodze powrotnej do DG.
Pozdro jaboleq z glowa w chmurach mijany dzis na Czulowie, chwile za nim jeszcze jakas srebrna 156 ;)
Hmm a kurde jechałem zakręcony i niewyspany rano z siedziby firmy u której pracuję i nie widziałem Cię :P
pozdrawiam srebrna 156 SW widziana po 15 w zabrzu :) gdyby nie moj refleks to bym odmachal :)
Pozdrawiam kierownika (kierowniczkę) alfy 147 na krakowskich tablicach i klubowych ramkach, która stała przy ulicy Czarnowiejskiej około 16:30 :)
pozdrowienia dla kolegi z srebrnej 147 mijanego w katowicach przy akademii ekonomicznej w okolicach 15:40
Pozdr. dla kierownika Brery spotkanego wczoraj w Jaworznie. Akurat mi dzwonil telefon i sie nieco zakrecilem, ale mam nadzieje, ze moje odmachiwanie bylo widoczne ;-)
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki 147 SBI dziś ok. 20.00 pod basenem Delfin w Skoczowie :)