Pozdrawiam czarna 147 spotkana dzisiaj na Jezmanowskiego w Krakowie. Pojechala w kierunku Wielickiej. Ramki byly, swiatelka byly. Ja puscilem awaryjne i pomachalem. Widzialem podobne autko pod AGH we wtorek, to tez ty?
Printable View
Pozdrawiam czarna 147 spotkana dzisiaj na Jezmanowskiego w Krakowie. Pojechala w kierunku Wielickiej. Ramki byly, swiatelka byly. Ja puscilem awaryjne i pomachalem. Widzialem podobne autko pod AGH we wtorek, to tez ty?
czarne 147 na ramkach skrzyzowanie wislicka, bylem prostopadle takze nie mialem jak mrugnac. okolo 10:20/30
a ja pozdrawiam kolege z czarnej Gtv rej.SCI widzianego dzis na ul.Łowickiej w Jastrzębiu-Zdroju :) machałem ale bezskutecznie
pozdrawiam. okolo 13:20 na igolomskiej srebrne 156 ( z cb ) na ramkach jadace w strone Krakowa. ledwo co zdazylem mrugnac
pozdrowienia dla wlasciciela pieknej szarej 159 widzianego w nowym saczu w srode i wlascicielki srebrnej Gtv 1.8 T.S zaparkowanej tez w NS na wylocie na Krynice:)
Pozdrawiam czarna 156 SW ,która stoi na miejscu GTV BOBASA.Samej GTV jednak już nie widuje.
Pozdrawiam ale nie wiem kogo bo tylko mi migło przed oczami... trasa 94 w pobliżu Siemianowic albo może i w siemcach, srebrna 166 godzina około godziny 15.35
pozdrawiam blizniaczke mojej belli spotkana na na dk44 kolo Mikołowa, nie zareagowałem :( za pozno cie zauwazylem