Przyłapany/przyłapana pod Szyndzielnią w Bielsku, wczoraj. Pewnie na spacerek w górach :)
Załącznik 74304
...nie wspomnę, że miejską zieleń nam rozjechał ;)
Printable View
Przyłapany/przyłapana pod Szyndzielnią w Bielsku, wczoraj. Pewnie na spacerek w górach :)
Załącznik 74304
...nie wspomnę, że miejską zieleń nam rozjechał ;)
pozdro dla niebieskiej ? 156sw fl (SZY chyba) co stała wczoraj na podwórku Chorzowskiej
Pozdro dla czarnej 159 jadącej z tyłu - Częstochowa al. Wolności ;)
Pozdrawiam Panią śledzącą mnie dziś na drodze od Towarowej aż po Armii Krajowej. Szara 156 FL.
Pozdrawiam kierowce czarnego 147 na ramkach, którego mijałem koło 17 15. stał w lekkim korku w zielonkach (w stronę Krakowa) :)
Pozdrowienia dla koleżanki w czerwonej 147 SD widziana w czoraj na Damelu około 16:30
pozdrawiam kolegę w biało-czarnej 146, która jechała za mną od Bierunia do Oświęcimia dziś rano koło 6:20 - było mrugane ;)
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166 "rekinka", którego napotkałem w Bystrej k. Bielska (ja w czarnej 147 FL). Machnął mi, ja odmachnąłem ale w ostatniej chwili :)
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej GT. Koloru nie zauważyłem bo minęliśmy się pod Krokusem w takiej mgle, że rozpoznałem w ostatniej chwili.
Pozdrowienia dla głupiej ci.... z Alfy 156 FL srebrnej (z naklejką GTA na dieslu), która na drodze DTŚ (2 pasy w jedną strone) wyjeżdza mi przed sam nos z prędkością żółwia na lewy pas... !!
Jak się potem okazało głupia sraka gadała przez telefon.... dobrze, że mam "ponad-przeciętne" hamulce
Pozdrowiłęm Cię na drodze znakiem pokoju ..|.. , a tutaj pozdrowiam Cię szczerym słowem "je... się na ryj"
Mam nadzieje, że kiedyś to przeczytasz.
Pozdrawiam :)
ps za post przepraszam, ale kultura w takich sprawach się kończy.