Wymieniony filtr przeciwpyłkowy (Mistral) i małe sprzątanie w środku.
Printable View
Wymieniony filtr przeciwpyłkowy (Mistral) i małe sprzątanie w środku.
Moja wczoraj Dostala nowa cewke pokrywe silnika(czy te pokrywy sa plastikowe??) uszcelke pod pokrywa oraz odbyla sie wymiana oleju z filtrem. Jestem nowym czlonkiem forum Dlatego tez nie mam zielonego pojecia o alfach a i Jestem z NL pozdrawiam
Załącznik 96951Załącznik 96952Jak myslicie robić kompleksowy detajling w autospa? Detajling zrobiony listopadem '12 w specjalistycznym zakładzie jako przygotowanie na sezon zimowym, ale generalnie samochód jeździł w zimie tylko na przejażdżki gdy jezdnia była sucha, nawet opon nie zmieniałem.
Wymieniłem olej na Motul 0W40 dedykowany do wyścigów ulicznych. Kupiony u dystrybutora na Polskę. Przedstawię formę zabezpieczeń oryginalnego produktu, ponieważ czasami słyszy się o podróbkach. Po zerwaniu plomby powinna zostać szachownica, plomba posiada szereg zabezpieczeń (zdjęcia), a nalepka z opisem produktu jest podwójna, sklejona punktowo w równych odstępach. Na pytanie dlaczego taki, odpowiem że mam bardzo szeroką wiedzę na ten temat, a jako ciekawostkę wypada wspomnieć że jego parametry są nieznacznie lepsze od Seleni dedykowanej do silnika 2,4 JTDM.
Załącznik 96958Załącznik 96959Załącznik 96960Załącznik 96961Załącznik 96962Załącznik 96963Załącznik 96964Załącznik 96965Załącznik 96966Załącznik 96967Załącznik 96968Załącznik 96969Załącznik 96970Załącznik 96971Załącznik 96972Załącznik 96973 Wystarczy zachować czujność przy kupnie, za 6litrów dałem niecałe 320zł
w auto spa ? a sam nie możesz ?
Andree, daj fotki z bliska i żeby w kadrze było odbicie słońca lub innego źródła światła. Wtedy Ci powiem co zrobić...
Ja dziś w końcu znalazłem czas, zeby zamontować moduł follow me home od kolegi emo94 z forum. Siper sprawa
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ok ale to jutro, żeby był polmrok taki, bo teraz za ciemno jest. Super sprawa polecam wszystkim.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Chodzi ci zapewne o ryski, nie sadze żeby jakieś były. Po polerce stosowałem wyłącznie mycie ręczne skomponowanym zestawem detailingowym za 500zł + pianownica Gloria FM10. Macie racje, przecież moge zrobić to sam, tylko pytanie do starego wosku czy tego co z niego zostało użyć cleanera, czy od razu jechać woskiem. Jeżeli mam stary wosk zmyć, to co polecacie? I jaki proponujecie wosk? Pytania głównie do eksperymentatorów.