Zobaczymy jak będzie wyglądał Abarth 500x. Może kupię Guilię, może nowego Abartha. Ale to będę wiedział za 1,5 roku?
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Z punktu widzenia jednoosobowej działalności gospodarczej najkorzystniej jest wymieniać samochód co 3,5 roku, dla spółek wynajem długoterminowy (3 lata). Po 3-4 latach ze 150 tys. zostanie połowa. Jeśli masz pieniądze nie kupisz 4-letniego samochodu klasy D bez gwarancji za 100 tys zł.
Oj, czy to realne te 6,5 sek będzie? to różnie może być. Być może tylko na superlekkich felgach z QV (w cenie można się domyślać jakiej) itp. Ale faktycznie brzmi to nieźle : Najwolniejsza obecna wersja Alfy Romeo przyspiesza na poziomie a nawet lepiej niż najmocniejsze wersje z okresu 147/156/GT/166 nie wspominając o 159.
Ja bym chętnie łyknął Giulię 1600 TI.
Jak się ją przełączy w Dynamic na DNA to ma ostrego kopa. Ma się wtedy wrażenie, że czułość pedału gazu zwiększa się co najmniej dwukrotnie. Tyle, że egzemplarz był mocno odchudzony, jednak w finalnej wersji pewnie nie będzie inaczej.
Auto narazie jest widmem.
Nic nie wiadomo jaka bedzie cena,jakie warunki kredytowe/ ubezpieczeniowe/ leasingowe/ rabatowe/ serwisowe.
Wiec odpowiedzi to pisanie patykiem na wodzie.
Poza tym,wszystko wskazuje na to,ze odbior bedzie w 2017,zamawiajac jeszcze w 2016. Nie wiem kto by chcial kupywac tak swieze auto ,juz z roczkiem w plecy.
Alfa Romeo dzisiaj na swoim profilu ogłosiła, że zamówienia będzie można składać od 15 kwietnia.
Taaa, zamówienia od 15 kwietnia a nawet 1 kwietnia na motor show nie będzie.....
póki co nie widziałem auta na żywo i nie znam cen więc czekam na oficjalne info jak nie przegną z ceną to pewnie się skuszę
tylko kiedy to będzie skoro na targi sztuki nie maja to pewnie przed wakacjami w salonach też ich nie będzie
W stanach będzie 280 HP - ciekawe kiedy u nas...
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/320.jpg
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/321.jpg
No w stanach bedzie w 2017 jak wskazuje prospekt pewnie u nas wtedy też