Pozdrowienia dla właściciela klubowej 146 widzianej dziś pod Media Markt (ramki, naklejki, kulturka! ;)).
Printable View
Pozdrowienia dla właściciela klubowej 146 widzianej dziś pod Media Markt (ramki, naklejki, kulturka! ;)).
Pozdrowienia dla srebrnej 156 RLU... stojącej przy budynku "P" na Politechnice
no i dla czarnej(chyba) 156 SW oczywiście na rameczkach mijanej dzisiaj ok 12 na targowej w Rzeszowie... (pomachane / odmachane:D )
Pozdrowienia dla Psyla, którego osobiście nie widziałem tylko jego samotną Alfę stojącą wczoraj na Dąbrowskiego przy kościele Saletynów pewnie się modlił jak przystało na katolika;D
Dzięki, też pozdrawiam :)
pozdro dla kierownika (kierowniczki???) w granatowej 156 na RNI, wtorkowe popołudnie, Lublin, ulica Bazylianówka, klubowe ramki, na moje ucho JTD:)
pozdrowionka dla kolezanki w 155 RKR czerwonej,11-05 okolo poludnia na ul. CZajkowskiego w Krosnie,nie widzialem ramek niestety.
Pozdro dla Psyla widzianego dziś po 13 pod ZDZ w Rzeszowie, pewnie nie widział jak machałem bo przez telefon rozmawiał i pozdro dla miłej pani w srebrnej 147 która się tylko uśmiechnęła jak jej pomachałem.