A to można tam? Myślałem że tsm tylko Fiat. Opinie o adf znam...
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
Printable View
A to można tam? Myślałem że tsm tylko Fiat. Opinie o adf znam...
Można można ja też nie wiedziałem ale byłem na przeglądzie a tam w salonie stoi Gulia I Stelvio:) w każdym razie obojętne na co się zdecydujesz daj znać jak poszło. Ja byłem o krok od zakupu auta w ADF ale niestety mnie trochę zignorował i kupilem auto w Wawie
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
No ja wziąłem w adf. Podejście nie najgorsze [emoji6]
Pojade do adf. Jak nic nie zrobią to do gama uderz.
Ja z nimi wojnę stoczylem bo 4 dni auta nie mogli mi wydać. Naprawiali spryskiwacz.
Z tą Długołęka dobrze wiedzieć, dzięki, adf raczej będę omijał, jedynie spróbuję z tą aktualizacja softa skrzyni.
Haha czyli jednak nie tak kolorowo:) Ja nie byłem na serwisie wiec moze opieram się na opiniach które przeczytałem ale jak rozgladalem sie za samochodem to ciagle pod górę.. A to nie mogłem sie doczekac na oferte leasingu A to trzeba czekać tydzien zeby przygotowali auto które mają na stanie do prezentacji.. wyszlo na to że prawdziwa marka Premium to ja muszę czekać na nią A nie ona na mnie :) Jakoś w Warszawie wszystko sprawnie na maila zalatwione:)
Do serwisu pewnie byk tez tam pojechał ale za daleko jednak:)
W sumie dobrze wiedzieć że ktoś, okolicy jest:)
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
moja właśnie jest m.in. ze szarpiącą skrzynią /pisałem w osobnym wątku - ale dowiedziałem się, że czepiam się/ w ADF,
kiedyś już aktualizowali oprogramowanie, ale nie bardzo pomogło,
szarpnięć nie stwierdzalni póki nie pokazałem na filmiku jak obrotomierz faluje - zobaczymy czy coś pomogą - hope so, bo jak pisał ktoś wyżej, juz podświadomie czekam aż szarpnie, jak nie szarpnie to jestem mile zaskoczony ;-)
ps. kolega z pracy ma ZFke w BMW i miał wymienianą bo kapała (mikropęknięcia), także poza Alfą też to się może zdarzyć (uprzedzam wątpliwości i komentarze) ;-)
ps2. do długołęki mam bliżej, może trzeba to przemyśleć
Hmm to mówisz żeby odpuścić adf? Zadzwonię zaraz do gam i zapytam o terminy.
Jade do Długołęki. Przez tel całkiem inna gadka niż w adf.
W adf Pani z ryjem do mnie "co się dzieje z autem?" wręcz krzyczała do mnie [emoji16]
Pytanie. Czy ktoś miał problem z temp cieczy? Dziś rano zimniej i przez 30km temp nie dobila do połowy wskaźnika. Po 35km skakala między połowa a 1 kreska niżej, po czym przy 40km stanęła w połowie.
Termostat? Czy, ten typ tak ma? [emoji16]