Jesli tylko bede mial czym, to oczywiscie
Printable View
Jesli tylko bede mial czym, to oczywiscie
Najpierw chciałem swoją z PL ściągac,ale przekalkulowałem wszystko i stwierdziłem,że się nie opłaca a z reszta nie miałbym nawet kiedy po nią jechać. Tu kilka Alf tez oglądałem ale ich stan pozostawiał wiele do życzenia.
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Jak będe mieć po drodze to moge Cię zgarnać w razie gdybyś nie miał czym zawitac:D
no w polszy autka są lepiej utrzymane i wypasane :) ale poluj może uda ci się cos fajnego trafić tak jak czesterowi :)
Cool może ja tez po drodze będę miał to się z jonym zjedziemy na twoje podwórko :) heh czester pewnie tez zawita :)
tylko gdzie proponujesz ?? ty pewnie będziesz leciał do dubllina M1 a ja to raczje od dublina w kierunku Galway, no chyba że wybierzesz się w kierunku Cavan ale to chyba dość sporo kilometerków
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:22 ----------
No chyba że byśmy gdzies w Dublinie się styknęli.....może czester tez by się ruszył przez dublin i kolega Arthm i neon by dołączyli to byśmy fajnym korowodem pofrunęli do Newbridge i powieźli się przez miasto :)
no ale teraz eliat1 pojechales!!!!!
przez Dublin????
jedyna mozliwosc to my lecimy trasa na dublin i odbijamy na naas! tam mozwmy sie spiknac do newbridge!
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
a poza tym,, czy coolkid nie jest z pod limerick???
tylko 30 km różnicy do dublina :)
((fajnie forum ozylo:o:o))
do newbridge- przez tullamore 60
z athlone do dublina 100
z dublina do newbridge 40
:P;)