a no :) Gliwicka i interesy :)
żeby bylo śmiesznie to czasem się zapominam jadąc bravo więc proszę alfistów o wyrozumienie :)
Printable View
varrels dzięki za spotkanko po realem i zamiane żon...:D
Nie ma za co. Polecam się na przyszłości, Szkoda ze Rafała nie było.
No proszę nie dość że machają sobie, spotykają się w realu pod realem to jeszcze się kobitami wymieniają.:D:D
co do mojego machania to dzisiaj widziany był Paweł 24 na Średnicówie ale jo jechoł moją kijanką więc chop nie widzioł
---------- Post dodany o godzinie 16:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:47 ----------
wybaczom jak jo jada kijanką to tyż kapa z machania:D o!! interesy no ja
Ktos z forum?dzis mijana znow czerwona Gtv na KR????? na trasie Sandomierz-Kraków ok 40km od Krakowa.Pozdrawiam
Pozdrowienia dla pani w czarnej 147 z AlfaClub'u, kilka dni temu jechałem za tą panią w Chrzanowie, zamrugałem, ale niestety żadnego odzewu:( Piękna ta 147 była:) (pani kierownik zresztą też:D). Pozdrawiam.
pozdrowienia dla Pana w 147 z którym się sobie przyglądaliśmy na środku skrzyżowania na lotnisku/dywizjonu/strusia/kościuszkowskie w NH ;)
pozdrowienia dla pieknej czerwonej GTV na KR... Stala dzisiaj w Busku obok salonu orange.. Marian podejrzewam ze mowimy o tej samej...
Pozdrowienia dla kierownika 156 SW po lifcie, którą spotkałem na A4 trasa Wrocław - Gliwice...niestety zero odzewu z jego strony:(
Pozdrowienia dla kierowniczki i jej pasażera w ciemnej 164 SMI z klubowymi ramkami spotkanej na Chorzowskiej w Bytomiu :)