Michal nie ma problemu nawet odstukam trzy razy jak bedzie trzeba:)
Printable View
Michal nie ma problemu nawet odstukam trzy razy jak bedzie trzeba:)
HEJLOŁ. Spocik jutro w Tesco Gocław :)
W czwartek Panie i Panowie CH TESCO Gocław!
Od 18:30 parking podziemny okolice niebieskich i zielonych słupów ;)
Będę miał komputer i aparat więc będzie można się podłączyć i zrobić zdjęcia ;)
Kto będzie ?
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=180632&stc=1
Ja na 70% sie pisze [emoji16]
Tym razem i mi się chyba uda dotrzeć
Będę :)
Zapraszamy :)
witam,
A nie można by choć raz skręcić spotu po właściwej stronie Wisły :-) ???
No to trochę kicha - po co głosowali zatem ? nic to może spróbuję dotrzeć za tydzień.
to o której jutro ?
:dancingcat3:
Strona wcześniej jest info
Ja będę no chyba, że praca coś pokrzyzuje. A na podłączenie pod komputer jestem chętny, bo nie jestem pewny czy mam dpf itp
ku@#@$@ mnie nie będzie :(
nagła zmiana planów.
Niedobrze :(
Czy będzie inny klubowicz z kablem?
Tak. Podjedź pod myjnie MB w Tesco to się podłączymy
I się pochwaliłem kabel i laptop jest ale zasilacza nie mam [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pojawię się tak czy inaczej :)
Jaki zasilacz, Dell może?
Ja mam zasilacz do HP ze sobą jak coś [emoji6] W domu jeszcze Dell'a, ale niestety odrazu po pracy jade na spota
Acer aspire one D
Mam latopa i kabel
Ja niestety win 7
Jak co Czwartek, zapraszamy na spot. Start 18:30 CH Tesco Gocław
Jest szansa że będziemy;)
Żem zapomniał- dzięki za spota czwartkowego! Bardzo sympatycznie było, frekwencja też nawet dopisała. ;)
Nie ma nudy ;)
A dla tych, którzy uważają że Tesco Gocław jest o jeden most za daleko, zapraszamy na wtorkowe spoty SNIMS w KEN Center.
Start 19:00, parking podziemny na samym końcu przy zawrotce
Jak ktoś ma FB to link do eventu:
https://www.facebook.com/events/1720844194811548/
Ja poczekam aż spoty wrócą pod M1
zrobmy ankiete moze co do zmiany miesjca albo robmy rotacyjnie jeden tydzien Goclaw Tesco jak sie upieracie przy tej lok inny np KEN Center lub Sadyba Best Mall lub gdzieś :)
Jak sobie wyobrażam wycieczkę z Ursynowa na Gocław w czwartek około 18 to aż mi się niedobrze robi... Nie wiadomo czy wyjechać pół godziny wcześniej, godzinę czy półtorej...
Koledzy i koleżanki dziś Łazienkowski otworzyli :) trochę luźnej będzie . Moim skromnym zdaniem problem nie leży w miejscu. Tylko w dniu i godzinie cześć osób jeszcze pracuje o tej godzinie inni wrócili do domu chwile wcześniej. .. moim zdaniem jakby to była sobota w godzinach porannych i np stadion była by rewelacja :)
Moim zdaniem i dzien i pora jest ok. Mi ani piątek, ani weekend nie odpowiada, a bo to jedzie sie odwiedzić rodziców, a to chce iść sie wieczorem na imprezę, a to szkole sie ma [emoji4] Moim zdaniem i dla mnie czwartek jest w sam raz [emoji4]