przyjedz i pochwal się jutro ta 159
Printable View
przyjedz i pochwal się jutro ta 159
Przyjezdzajcie panowie. Zapowiada sie duży spot ;D
FerraEnzo nie kuś ;)
Witam z nowego Konta, rozmowa z jakimś Panem bądź Panią w zakładce kontakt się skończyła tak że usuneli mi konto i poprosili o założenie nowego :D:)
A więc, być będę na spocie :) ale niestety nie swoją alfą tylko służbową kia :( Myślę że nie macie nic przeciwko??
hm moze i ja 1 raz sie pojawie i ladnie sie przedstawie ;)
Omen przyjezdzaj podyskutujemy na zywo ;D I druga 159 jakby była...ehhhh fajnieeeeeeee:)
A ja tylko powiem, że uwierze w tą magiczna frekwencję jak zobacze ;P
Wygląda na to ze się alfaholiki boją zimy, cieplej się zrobiło to zaczeli alfy kupowac ;P
Podajcie mi jakiś swój nr koma albo coś, w razie czego jak bym miał problemy z trafieniem tam :D
kurde!! też bym może odwiedzila stare krakowskie śmieci ale kiedy Wy będziecie kończyć spota to ja będę kończyć pracę :( ehhhh
jo beda ino kaj mom przyjechać ? ;)
Tu - http://mapy.google.pl/maps?q=Krak%C3...lskie&t=m&z=14. Musisz wjechać na zadaszony parking - wjazd jest od strony stacji BP. Jakby co to na PW wysyłam nr tel.
Podajcie od której, do której godziny.
jo wiym kaj to jes
luzik
mocna ekipa sie szykuje ;)
juz czuja zapie****** do tego krk:D
łoo... z tego co czytam to nas troszkę będzie :) pierwszy mój spot i od razu tyle ludzi :D:) hehe :) niestety tak jak pisałem, nie będę ze swoją alficzką tylko służbową kia soul :(
Nie ma innego wyjścia :D Kurde, właśnie chciałem dać taki sam avatar jak Ty masz xD haha :D:) no to nic, poczekam aż moja wyjdzie od mechanika i będzie git.
A mam takie pytanie, co Wy na to żeby zrobić grupę która będzie podlegać pod alfaholików tylko że to będzie nasze forum np sama małopolska, albo powiat krk ;) i też druga opcja z tym forum, posiadacze fiata by mogli się wpisywać gdyż przecież JTD to fiat a więc... Co wy na to? Oczywiście to forum by można by było załatwić że działa z alfaholicy.org :)
Co Wy na to;)
Możesz użyć tego avatara. Ja chyba zmienię na ognistą wersję mnie ;)
Jestem za regionalizacją. Ale nie na stronie alfaholików. Dla czego ?
1. Ta strona ma tak obszerny nagłówek , że za każdym razem trzeba przewijać stronę, co po jakimś czasie jest po prostu uciążliwe.
2. Szukanie informacji na tej stronie jest bardzo uciążliwe w porównaniu innych forów.
Po prostu całość jest mało ergonomiczna. Oczywiście to moje subiektywne odczucie.
wygląda na to, że zawita ekipa śląsko-dąbrowska :]
po drodze killsy
147 cinek vs gt cinek vs gta
bociek mosz juz 18stki ?
jeszcze nie
na 15" zima hulam
ja tam żadnych kilsów nie robia :D
spokojne, dostojne toczenie, jak na AR przystało!
No to ładna ekipa się szykuje ;) biorę Aparat!! :D:D A co do forum to myślę że nie ma problemu z tym że mało os, z miesiąca na miesiąc przybywa ludzi na forum w tym z tego co widzę to dosyć dużo z Krakowa. A trzeba przyznać że poszukiwania konkretnego działu na tym forum to to jest tragedia! Ja myślę że można zrobić proste forum z fora.pl, wszystkie tematy są, "skórki" klimatyczną można dodać, swoje działy itp ;) można się tym pobawić :) Ja już robiłem 2 dwa fora, jedno dotyczyło ASG i całkiem fajnie to wyszło a drugie było dyskusyjne na temat gier itd. A więc ja mogę coś takiego zrobić, dam tutaj linka i na pewno wiele wiele osób się zapiszę, ba - myślę że nawet w ciągu miesiąca uzbiera się ładna suma i jeszcze jedno dodam, jak by ruszyć z tematem FIAT! tak jak wcześniej pisałem (No chyba każdy ma znajomego co ma fiata :) ) A więc decyzja należy do Was. Może piszmy listę kto jest ZA a kto PRZECIW.
Nie jest nas dużo - ostatnio na spota przyjeżdżały po 3 samochody. Uwierz mi, takie coś nie wyjdzie. No ale jak chcesz spróbować to śmiało ;) tylko proponuje założyc nowy temat, a nie pisać w tym.
To zrobimy tak że po prostu na spocie się poruszy ten temat :) Ja spadam do Miechowa :)
Do 19stej ;)
coxu przewieziesz mnie GTA? <mom please> ;D
A tak spytam:D jest ktoś z Kazimierza?:D
Też zawitam!
No nie powiem, frekwencja bardzo budująca :) Tylko stosunek KR do nie-KR słaby ;P
Że niby Was było za mało?? To prawda:D
Pozdrowienia
aż nie mogłem uwierzyć jak się tyle Alf zjechało :) ciekawe ile przyjedzie na kolejnego :lol:
dojechałeś Coxu ?
ja, dzięki za info o miśkach - muszę pomyśleć o CB :)
dzięki za spota i do następnego
teraz ekipa krakowska musi zawitać na śląsk :) najlepiej chyba będzie na grilla na kopcu :)
Bylo dobrze tylko mała roznorodnosc autek
Jak dla mnie to się bardzo podobało :) Pierwszy raz i odniosłem pozytywne wrażenie :) Tylko właśnie mała różnica co do autek ale cóż :) jechałem GT:D:D
Dzięki za udanego spota :)