Robiłem to ze najomym, a zwykłą spawarką tego nie ogarniesz
Printable View
Robiłem to ze najomym, a zwykłą spawarką tego nie ogarniesz
pół automatem to wiem jak ja kocham swoja belle jutro wstawiam z rana na pompe wody nówka zrobiła 11tyś (Graf) i się rozjebała
Panowie czy bylibyście chętni zorganizować jakiś większy spot ,razem z warszawą:confused:
ja to jestem na tak przydał by się takie cos mocniejszego
No niby chetny bym był, tylko raczej ja w tym miesiacu odpadam
Ja jestem za, ale jak to robimy ? Po prostu się zbieramy i jedziemy do warszawiaków czy spotykamy się gdzie indziej ?
U mnie na podwórku xD
No chyba nie będziesz przyjmował nas na podwórku... wszystkie alfy wprowadzimy Ci do salonu xd
A w jakiej skali? XD
W skali Roberta xd
To zapraszam
Za mały masz salon :P
Wreszcie Robert się pojawił :p
z pracy wrocił :D
A może ktoś jest chetny na końcówkę wydechu chromowaną, kupiłem ją od "misia" z forum ogólnego, końcówka ma 90 mm pasuje do 159, a do 156, 166 lub innych to trzeba przymierzyć, mogę podjechać w umowione miejsce w Płocku. Kupiłem ją za 90 złotych, za 85 odsprzedam ;) , bo chcę jednak węższą, 90mm dla mnie to trochę za dużo chociaż wszyscy się zachwycają :)
ja mam 100mm i jest ok :D
To muszę te swoje 90mm założyć jeszcze raz i porównać ;) bo mi coś nie gra ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...o_fuoco-8.html wg mnie pasuje do auta :)
Wygląda spoko tylko ty masz splaszczone 100 a ja mam okragle 90mm i mi za bardzo widać oryginalną rurę plus trochę światła na wylot :(
a to rzeczywiście srednio wyglada :/
Oczywiście jak uklęknę za samochodem to to widzę. .. może się czepiam ale nie jestem po prostu przekonany
szczerze to wogole nie usmiechają mi sie duze okragle koncowki... albo jakas "dwu-rurka" albo cos plaskiego
a może jednak ktoś będzie chętny? :)
Ja byłbym chętny na tą koncowke skoro pasuje do 159
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ostatnio dowiedziałem się, jak właściciele beemek i wieśwagenów nazywają swoje samochody z przyklejonymi "eMkami" i "GTI"...
nie zgadniecie...
REPLIKI.
Hahaha xD replika BMW M3 1.6 elpedż power
Wysłane z Sony Xperia SP przy pomocy tapatalka.
speszyl gaas edyszyn :D
nosz kur... ja pier... ladne mi repliki :D to i ja sobie ebne replikę, tylko na alledrogo musze znaczek GTA dorwac :D
Lichy, skasuj 2 posty. Będzie ładna liczba :D
wiem, już się tym jarałem i nie pisałem przez klika dni... wystarczy xD
Lichy dzisiaj widziany na wyszogrodzkiej na swiatlach przy Hondzie :)
ja Ciebie Robert nie widziałem ;)
Domyslilem sie :D stałem sobie grzecznie na parkingu Hondy i obserwowalem Aston Martina i wtedy zauwazyłem tez Ciebie stojącego na swiatłach :D
ja tylko słyszałem tego Astona jak zapier... ;) i jak doszedłem do okna to tylko widziałem jego tyłek ;)
ja widzialem i słyszałem w pełnej okazałości :D co najlepsze jest na WP :)
to Aston Rapide. Kolo jest wlaścicielem szkoly jazdy:P pare razy go wyprzedzalem.
Posiada ktoś jakieś naklejki ? :P
pozdrowienia dla 147 złotej na drodze do wawy :)
Lichy widziany w sobote koło 13:30 w okolicy nomi:) machałem ale nie widziałeś wredna małpo:P
też Ci machałem na boro z tydzień temu albo dwa i mnie olałeś ! :D to masz za swoje, niespecjalnie... ale masz :D