a powitac powitac ;)
Printable View
a powitac powitac ;)
Przymierzam się do wymiany rozrządu w belce tak z ciekawości zajrzałem na e-bay i graty są stosunkowo niedrogie,jutro pojade do europartsu zapytać jaki zestawik i za jakie pieniązki mi zaproponuja :)SKF- http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-159-1...5271c125&_uhb=
Gates- http://www.ebay.co.uk/itm/GATES-Car-...0e5e445&_uhb=1
Co polecacie ?
Byłem w Europartsie i za kompletny rozrząd powiedzieli mi 108f i mają od ręki. Gates-a więc chyba go przygarne bo jakos nie jestem przekonany do kupowania części na e-bayu
ładnie to tu jest ale wieje nudą :( chyba jestem jedynym polakiem z alfą :)
Chodzi właśnie o dopasowanie, a konkretniej o idealne pokrycie się profilu "zęba" na pasku z "zębami" na kołach pasowych, czego nie można powiedzieć o paskach innych producentów.
Wysłane z Galaxy S3 przy użyciu Tapatalk 2
Bez prowokacji prosimy;)Cytat:
Napisał tomi5791pracy 117372
Witam po latach :)
wybiera się ktoś do limeryku w niedziele ?
ja mam zamiar się pojawić , (mam blisko)
ja wlasnie nie wiem czy bede bylem w zeszlym miesiacu ale w tym nie wiem bo raczej robota bedzie :/ takze nie mam pojecia ale jak by co to sie zklikamy w sobote to ci powiem ;)
- - - Updated - - -
no to odemnie taki off topic :)
skup rzeczy w obrebie Co. Tipperary, Co. Limerick mozna tez umowic sie po drodze
Nowe ubrania: €1 za KG
Uzywane ubrania, paski, torebki 55c za KG
Zabawki, gry 15c za KG
CD/DVD 5c za KG
Kieliszki, Szklanki, I inne wyroby szklane 5c za KG
Nie wyrzucaj do smieci kiedy mozesz sprzedac ;)
Zainteresowanych prosze o kontakt ze mna w celu danych do firmy
Ja sie wybieram...ale do krakowa :-P
Kolego to nie gazeta.ie!!!!
jestes z KRK? :P
tak , nowy prokocim
I jak tam panowie był ktoś w limericku? u mnie rozrząd wymieniony,belka umyta nawoskowana i ogarnięta pod maską jeszcze zostały fele,ale czekam na chemie odpowiednia i na dniach i one będą wyglądac jak nowe :)
Niestety nie bylem bo robota ale kumple byli takze oczywiscie nowe fotki to podesle ;)
Artur wróci z polszy to pomyślimy nad jakimś spocikiem w końcu bo wiosna idzie :)
chcialem sobie zamowic nowe emblematy alfy, ale kolega wymaga wplaty na konto w pl!
czy jest jakis (prosty:confused:) sposob wplaty online na jego konto?
chyba kiedys cos o tym mowil eliat1
szkoda mi prosic matule aby zapitalala na poczte!:(
Dokładnie to ta :D dzięki, jeśli ta czerwona bestia jest twoja to gratuluje, ślicznotka :D
- - - Updated - - -
jeśli zapomniałeś hasła to jedyną opcją to skoczyć do banku i wyrobią ci nowe, weź ze sobą wszystkie ważne papiery by udowodnić że to twoje konto :D jak dla mnie to może być na północ :P jestem z południa ale kocham prowadzić, a zwłaszcza jeśli doprowadzę do sprawności moją Belle :D To moja pierwsza AR i zakochałem się od pierwszego wejrzenia :D
Moja mama miała taki problem i jednak potrzebowała trochę papierów, ale może wystarczy dowód, nie będę się sprzeczał bo różnie bywa :P
Brawo :D i problem rozwiązany :D
Witam Panowie :)
Pytanie z innej beczki. Mialby ktos ochote sie wybrac z ie do cinka na hamownie ?
cinsoft.pl dorzucic pare kucow :D
Panowie forum nie sledzicie :P