Zaproponuj mi cenę na priv bo na razie robię rozeznanie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Zaproponuj mi cenę na priv bo na razie robię rozeznanie
Nie martw sie podkupimy trochę gratów, nie będzie tak zle
Lepiej mi swoją v6 sprzedajcie
Ja sprzedałem ost 155 v6 :)
Jaką masz kierownicę i listwę na desce ?
Masz skórzaną tapicerkę? :)
Chętnie kupie części na swap na V6 - bez silnika. Silnik mam.
Ewentualnie mogę to porozsprzedawać na części jak są zainteresowani
Maciek uszczęśliwisz wiele osób w tym mnie jeśli dodatkowo masz zestaw uszczelek do miski wału i skrzyni
Kolega wystawił ogłoszenie sprzedam części ale bez podania cen, ogłoszenie poleciało do kosza
Myślę że jeśli masz ochotę złożyć silnik do kupy i go odpalić to też się powinien sprzedać, bo w takiej konfiguracji to pewnie tylko głowice i wał, reszta na złom.
Pablo, dawno temu jak grzebałem z nudów za wałem to gdzieś udało mi się wyszperać cenę właśnie w okolicy 6 kafli, a np. do 8V to jest coś koło 4ooo ale tutaj jest dostępny bez problemów a i na rynku trochę się tego walało, przynajmniej do niedawna.
Raczej na pewno
Tak mniejwiecej wyglądają fotele przód po renowacji ale nie wiem gdzie foty mam http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/02/70.jpg
Daj ogłoszenie a bazarze tylko z cenami za klamoty
Kiedy nie wiem ile za to chce
Dokładnie tak jak Andrzej pisze
Skrzynkę wyczyść bo pisać do Ciebie nie można
Już wyczyszczona
podrzuć fotki kiery i listwy, bo podejrzewam, ze masz drewno
- - - Updated - - -
Zgadza się.
8V to ja mam cały silnik 1.8 po przebiegu poniżej 130 kkm, leży już u mnie kilka lat, bo tylko on mi został po jednej 155 jak koledze pożyczyłem.
Teraz dopiero widzę co straciłem, nie miała ani grama rudej, ponieważ była sprowadzona w 2008 r. z Italy.
A tak z innej beczki, nie ma ktoś przypadkiem jednej felgi 16 MiM wzór Speedline ?
Chętnie bym nabył, bo mam 3 szt.
Dlaczego celesty auto idzie na części???
Buda sito
Szkoda. Czyli następna V6 idzie na żyletki . Myślę że z 7198 sztuk zostało ich mniej niż Q4 . Chętnie kupię pokrywy zaworów , pompę wody , barany i oznaczenie 155 V6.
Ja poprosił bym lewą klamkę 1 szt.
Byłem dziś na hamowni taki oto wynik wyszedł Załącznik 190093
https://youtu.be/GxShBKlzCs0
coś nagrałem ale miejsca tam nie było za wiele
Marcin wklej ten filmik też do tematu o Alfie!!
Ależ ku....a piękna odcinka.....
Artas moja V6 odcina nawet na 4 biegu. Ciekawe ile koni ma moja bo zap....ala jak 24V
to przed liftowe były szybsze ? bo coś tu nie kumam w necie pisze że v6 fl miały wiecej koni
Według mnie przed fl są jakby odrobinę szybsze. To tylko moja opinia, ale jak jeździłem seryjnymi autami z przed i po fl to miałem takie wrażenie , że po fl są jakby odrobinę zmulone.
To pewnie tylko wrażenie. Po fl mogą mieć inne nastawy w sterownikach, w końcu to czas kiedy zaczął się idiotyzm zajawki na punkcie norm spalania. Swoją 2.0 odcinałem na każdym biegu na zwykłych kołach, na 17 już nie da rady.
Panowie a teraz z innej beczki . Ilu z nas ma jeszcze 155V6 bo widzę ,że coraz więcej z nich znika nawet z naszego forum. Czy ktoś wie coś o czarnej V6 która była do sprzedania gdzieś pod Warszawą w komisie jak dobrze pamiętam.
Moja była czerwona jest w Krakowie
Ja mam 2, czarną i ... nie wiem jaki kolor będzie miała druga ;)