wyjazd.. Ja tylko podalem godzine tak na oko, jeszcze reszta sie musi wypowiedziec i wtedy uzgodnimy dokladnie, ale mysle ze cos kolo tego, bedzie wyjazd :)
Printable View
wyjazd.. Ja tylko podalem godzine tak na oko, jeszcze reszta sie musi wypowiedziec i wtedy uzgodnimy dokladnie, ale mysle ze cos kolo tego, bedzie wyjazd :)
o 14.30 wyjazd;) da sie?
wyjazd +/- 14 myślę i by na 15 tam dojechać
uuu to pozno ... bo kolo 17 pasuje mi wyjechac do wiednia ... chyba ze zalatwie sobie dodatkowo poniedzialek wolny , to bede :)
musze sie postarac i przyjechac bo mnie nie bylo nigdy jeszcze:p , w sumie raz bylem na rynku w Starym Sączu :P ale to byl jakis maly spocik
"koledzy" to umowmy sie na 14:15 na parkingu tam pod zamkiem .. i poczekamy tam do 14:30 i wyjezdzamy, coo ? ? ?
Mi pasuje:) to co pijemy? wódkę czy browary?
Mi to obojetne, ale moja cos kreci nosem ze to Ona %% a Ja prowadze.. :( przegadajcie Ja na grillu ze kobieta nie wypada, haha ;p
o to się nie martw, moja chętnie auto poprowadzi bo lubi to powiem by Twoją przekonała:)
ooo wlasnie dobry pomysl.. ;p chyba ze... po grillu w Zegocinie mozemy sie przeniesc do mnie i na ogrodku poodpoczywac przy %% ;p hahaha :D
damy radę:) inicjatywa jest, więc jest OK:) dla chcących znajdzie się sposobność do konsumpcji:)
dokladnie, dogadamy to wszystko na miejscu ale %% pasuje wziasc :)
Wiec 14:15 parking pod zamkiem i o 14:30 wyjezdzamy
To fajnie się zapowiada imprezka ;) Tylko cholera nie wiem, czy nie będę musiał jechać prosto z Krakowa do Żegociny, bo mam tam w niedziele sprawy ;) Jeszcze się okaże, ale mam nadzieje, że zdążę na wspólny przejazd z Sącza :)
Czytam i własnym oczom nie wierze nielegalne wyścigi sobie koledzy urządzają,ale to w końcu jest NS!
Oj tam Oj tam ;p
Wiem,wiem tu się dzieją różne fajne rzeczy mieszkałam w tym mieście przeszło 20 lat!
tez bym z kims sobie chetnie porywalizowal :p ale niestety niema czym :p hehehe 155 koni to malo :P
Pamiętaj że moc to nie wszystko najważniejszy w tym wszystkim jest moment obrotowy,umiejętności i zdrowy rozsądek!
- - - Updated - - -
Rozpędzić się jest nie trudno nie raz brak drogi na hamowanie!
Ej moze sie kiedys sprawdzi kazdy z kazdym ???:p tak dla frajdy na jakis tor pojechac sobie :) dobre by to bylo :P
Będę w przyszłym miesiącu na miejscu. Chętnie się ustawię.
Liczą się jeszcze dobre opony ;)
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
No to Luz ja uwielbiam zapier**lac:p z rozsądkiem oczywiście;P
tez jestem chetny na ustawkę :P
Może znajdziemy wiecej chetnych ?:P
To szukaj jakiejś dobrej miejscówki :)
O, Ty też z Krynicy :)
www.delta-HF.com
Od blisko 10 lat mnie nie ma w Krynicy. Wyjechałem zaraz po liceum ;)
www.delta-HF.com
Tylko pamiętajcie koledzy że jestescie posiadaczami dostojnych AR a nie jakiś tam innych i nam nie przystoi tak mocno katować naszych belli.
Na szczęście ja nie jestem posiadaczem dostojnej AR więc mogę męczyć do woli :)
www.delta-HF.com
:suicide:
ja moja katuje i nawet lepiej jeździ :P
I słusznie :)
Czyli rozumiem, że w przyszłym miesiącu jak będę stajemy na kresce? :)
www.delta-HF.com
jak ja tez wtedy bede no to LUZ:) Wkoncu cos sie bedzie działo;p
A czemu ma Cię nie być? Jakieś wyjazdy planujesz?
Mi by pasowało 18.07 albo 19.07 - później auto idzie na podnośnik.
www.delta-HF.com
Nie no siedze We Wiedniu caly czas i tlyko czasami do PL wbijam :)
:lazy:
:hang3:
:Nitro-Cow:
Jak tam Michał uszczelka zrobiona?
Dzisiaj zadzwoniłem z niecierpliwości ale bardzo miło, spokojnie i dyplomatycznie Pan z obsługi przekazał, że głowica z planowania wróciła, części są, mechanik myje głowicę i blok i będą już składać. Było by miłą niespodzianką mieć Alfę jutro wieczorem ale nie wiadomo. Jak nie jutro to w przyszłym tygodniu bo ja jadę do Krakowa na weekend więc dopiero po niedzieli będę mógł odebrać. :(
A już długo uziemiona Alfa.
- - - Updated - - -
W sumie w poniedziałek się za to zabrali więc nie ma co narzekać. :)
Robisz w wielogłowach czy na 1-szego maja?
Jak zrobisz to też się na kreske umawiamy! A co.........................