kogo dziś przed 7 goniłem na wyścigowej a potem obtrąbiłem i machałem? srebrna 156SW DW115XK?
2h pozniej, biala 159SW na PO XXXXX widziana pod myjnia na BP też odmachane :)
Printable View
kogo dziś przed 7 goniłem na wyścigowej a potem obtrąbiłem i machałem? srebrna 156SW DW115XK?
2h pozniej, biala 159SW na PO XXXXX widziana pod myjnia na BP też odmachane :)
Pozdrawia kolegę ze srebrnej 156sw na DOL widzanego dzis po 17 na Sokolniczej.
Łapka była:)
Również pozdrawiam, ale kolor to jasna zieleń ;p
Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka
We wtorek albo wsrode u mnie pod Medicusem czarna 166 na ramkach widziana za dnia ;-) ja chwilowo poruszam sie orurowanym ML na duzym kole :-P. Lubinianie zauwaza bo jedyny w miescie...a alfa po weekendzie wyjedzie na glebieeee mocnej :-D
Ta, widzę Twoją gwiazdę ML na parkingu przy Sokolej koło warzywniaka, mam tam trasę z córą, dom <=> żłobek na Orlej. pozdrawiam.
A ja wczoraj w nocy widziałem 156-kę na blachach FZI .... na krzyżówce ( dosłownie zaparkowanego na środku krzyżówki) w Goduszynie na wlocie do Jeleniej G. Tak kolega był zajęty studiowaniem mapy że nie zauważył ze zaparkował i zablokował skrzyżowanie i stworzył taką sytuację swoim niefrasobliwym zachowaniem , że moja pani o mały włos nie zderzyła się z autobusem.Po moim słownym upomnieniu zmienił miejsce postoju.
Pozdrawiam Kubę, widzianego dzisiaj w Złotoryi, na prędce mini zlocik zorganizowany, wymiana opnii etc...
Dwie AR147 wzbudzały zainteresowanie :) http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=157122&stc=1