Nabiłem klimatyzację ,wymieniłem olej Texaco 5w40 i zamontowałem końcówkę wydechu ;)
Załącznik 98578
Printable View
Nabiłem klimatyzację ,wymieniłem olej Texaco 5w40 i zamontowałem końcówkę wydechu ;)
Załącznik 98578
Umyłem ręcznie za pomocą rękawicy z mikrofibry i obszytej mikrofibrą gąbki :D Jutro ciąg dalszy upiększania ;)
Wmontowałem nowe radyjko :) Teraz widzę co gra w końcu i odbieram fale radiowe (poprzednie radio nie miało w ogóle podłączonej anteny :P)
rozwiercając zerwaną śrubę w chłodnicy klimy wywierciłem sobie piękną dziurę w kanale chłodnicy....::::::::::::::::::::::::::::( kówa mać
Dziś zakupiłem swojej komplecik nowych Hankooków Ventus Prime 2 :)
wleciało oświetlenie ledowe do wnętrza - w końcu widać w nocy co się dzieje w środku :P + nowe wycieraczki bosch aerotwin :D
Wyczyściłem całe podszybie + nawoskowałem i zamontowałem filtr przeciwpyłkowy/węglowy. Czas: 3,5 h.
Dzisiaj zainwestowałem w nowe dywaniki, mate bagażnika. A zaraz Belle czeka mycie, kładzenie politury i na koniec wosk :D
Wypolerowane nadkole po malowaniu :)
wymienione przednie wachacze na TRW, poduszki i tuleje stabilizatora w przyszlym miesiacu biore sie za tyl,