A ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/
Printable View
A ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 na ramkach autka.pl, którego mijałem w piątek około 7:30 przy skrzyżowaniu Prądnickiej z Conrada i Opolską (czyżby Tomek_KRK??)
pozdro dla kierownika czarnej 159 która dojechała mnie na trasie w strone Katowic ok godz 15. pomrugane :)
Pozdrawiam widzianą wczoraj 159 na parkingu galerii krakowskiej, którą nomen omen wpuściłem przed siebie.
Może nie machałem czy mrugałem, ale wahlowalem jak de*bil łapami żeby Pani sie wciskała, na koniec okazało się, że oramkowana : )
Michał
h 14:00
http://img209.imagevenue.com/loc375/..._122_375lo.jpg
Pozdrawiam kolege z kobieta, ktorzy odjezdzali z okolic Kosciola Jozefa, jasna 147 okolo godziny 14 w niedziele. Bylismy na spacerze, wiec nie machalem, ale ramki na aucie byly.
Pozdrawiam ciemną oramkowaną 164 wjeżdżającą pod "Land Rowera" w Wieliczce koło 7:40 - ja leciałem od Grabówek :)